Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Ο "κατά συρροήν" δολοφόνος του Έντμοντον έδειξε έλεος σε 2 βρέφη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένας άνδρας ο οποίος αυτή την εβδομάδα σκότωσε 6 ενήλικες και δύο παιδιά, στην πόλη Έντμοντον του Καναδά, φαίνεται πως «χάρισε» τη ζωή σε δύο βρέφη προτού σκοτώσει το τελευταίο του θύμα και στη συνέχεια αυτοκτονήσει, ανακοίνωσαν την Παρασκευή οι καναδικές αρχές.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες του Έντμοντον. Ο Φου Λαμ, 53 ετών, πυροβόλησε θανάσιμα τη Δευτέρα 5 ενήλικες και δύο παιδιά, ηλικίας 8 και 3 ετών, στο σπίτι που είχε με την εν διαστάσει σύζυγό του, Θίου Τίεν Τρουόνγκ, την οποία και σκότωσε. Μεταξύ των θυμάτων ήταν μέλη της οικογένειας της συζύγου του καθώς και μία οικογενειακή φίλη. Ο Λαμ σκότωσε επίσης μία ακόμα γυναίκα προτού φτάσει σε μια περιοχή περίπου 30 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Έντμοντον και αυτοκτονήσει μέσα σε ένα βιετναμέζικο εστιατόριο.

Σύμφωνα με τις αρχές, τη Δευτέρα ο Λαμ άφησε την ανιψιά της συζύγου του ηλικίας 8 μηνών καθώς και τον ενός έτους γιο τους σε συγγενείς του προτού σκοτώσει την ίδια ημέρα το τελευταίο του θύμα, την Σίντι Ντουόνγκ.

«Είναι μεγάλες οι πιθανότητες τα παιδιά να βρίσκονταν μέσα στο σπίτι όταν ο δράστης διέπραττε τα εγκλήματα αυτά», δήλωσε ο διευθυντής του αστυνομικού τμήματος του Έντμοντον, Μαρκ Νιουφελντ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. «Και, ναι, για κάποιο λόγο, τα παιδιά αυτά γλίτωσαν», δήλωσε ο ίδιος.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.