Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Θρήνος για την 35χρονη και το μωρό που κυοφορούσε

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θρήνος για την 35χρονη γυναίκα, που τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς άφησε την τελευταία της πνοή, αφού πρώτα "έχασε" το μωρό που κυοφορούσε, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Σύμφωνα με το e-volos.gr, η 35χρονη, η οποία διένυε τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της, μεγάλωσε στο Βόλο και το τελευταίο χρονικό διάστημα διέμενε με τον σύζυγό της στην Ραχούλα Καρδίτσας. Τις ημέρες των γιορτών πήγαν στο Βόλο για να περάσουν μαζί με τους συγγενείς της τις γιορτές.

Παραμονή της Πρωτοχρονιάς μετέβησαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας για προγραμματισμένο υπέρηχο αλλά και γιατί δεν αισθανόταν το βρέφος. Ο χρόνος περνούσε και γύρω στις 2.00 τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, οι συγγενείς της ενημερώθηκαν από τους γιατρούς ότι το μωρό της ήταν νεκρό.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των συγγενών, με τους γιατρούς να είναι καθησυχαστικοί για την πορεία της κατάστασης της υγείας της, τη νεαρή κοπέλα ανέλαβε άλλος γιατρός από αυτόν που την παρακολουθούσε, γιατί εκείνος απουσίαζε.

Γύρω στις 6.00 τα ξημερώματα η είδηση "πάγωσε" τους πάντες. Η 35χρονη ήταν επίσης νεκρή. Άμεσα, εν μέσω του θρήνου της, οι συγγενείς της κάλεσαν την Αστυνομία και διενεργείται προανάκριση για τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατο τόσο το μωρό όσο και την 35χρονη γυναίκα.



Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.