Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Βασάνισαν και σκότωσαν τη μητέρα τους για… καλή τύχη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε προκαταλήψεις και δεισιδαιμονίες ετών οφείλεται ο βίαιος θάνατος μιας γυναίκας στην Ινδία που ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από 10 άτομα, ανάμεσα στους οποίους και τα δύο παιδιά της. Οι γιοι της αφού τη σκότωσαν, αφαίρεσαν τα μάτια της.

Οι ανθρωποθυσίες θεωρούνται ταμπού για την ινδουιστική κουλτούρα για εκατοντάδες χρόνια. Υπάρχουν και σήμερα όμως μειονοτικές θρησκείες που συνεχίζουν να κάνουν θυσίες.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα δύο αγόρια, ο Govind Pona Dore και ο αδερφός του Kashinath ταξίδεψαν σε ένα απομακρυσμένο χωριό για να συμβουλευτούν μια 42χρονη μάγισσα, την Bachchi-bai Narayan Khadke.

Η μάγισσα τους είπε ότι πρέπει να «ξορκίσουν τα φαντάσματα».

Τους ζήτησε να πάνε τη μητέρα και την αδελφή τους στο χωριό κι εκεί μαζί με τον βοηθό της μάγισσας και μια 80χρονη συγγενή του ξεκίνησε η ιεροτελεστία.

Τα αδέρφια ξυλοκοπούσαν άγρια για αρκετές ημέρες τη μητέρα και την αδερφή τους, ενώ τις είχαν γδύσει και τις είχαν αφήσει νηστικές.

Η μητέρα δεν άντεξε και πέθανε. Ενώ η αδελφή τους κατάφερε να διαφύγει. Όλοι πίστεψαν ότι θα πέθαινε από τα τραύματά της και για αυτό δεν προσπάθησαν να τη βρουν. Το κορίτσι όμως επέζησε κι ειδοποίησε τις αρχές.

Τα δύο αδέλφια συνελήφθησαν και καταδικάστηκαν για τη δολοφονία της 65χρονης Budhabai Dore που βρέθηκε θαμμένη στο Nashik στην Ινδία.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.