Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Πάστορας σε ομοφυλόφιλο: Προσεύχομαι να αυτοκτονήσεις

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι προκλητικές δηλώσεις ενός πάστορα στη Νέα Ζηλανδία για τους ομοφυλόφιλους έχουν προκαλέσει σάλο στη χώρα.

Η αρχή έγινε με το μέιλ που έστειλε ένας ο συγγραφέας Τζιμ Μαρτζόραμ, σε 400 εκκλησίες για να ενημερώσει για το νέο του βιβλίο του It's Life Jim όπου περιέγραφε τον αγώνα του να ζει ως χριστιανός ομοφυλόφιλος.

Ένας πάστορας στην εκκλησία των Βαπτιστών του Γουέστ Σίτι του απάντησε στο μέιλ: «Δεν ενδιαφερόμαστε για τον βρωμερό τρόπο ζωής σου ή το βιβλίο σου. Προσεύχομαι να αυτοκτονήσεις βρωμερέ παιδόφιλε αδ@@@@».

Σοκαρισμένος ο συγγραφέας δημοσιοποίησε την εξωφρενική επίθεση του πάστορα. Όταν ένας δημοσιογράφος ρώτησε τον πάστορα τι πραγματικά συνέβη έλαβε την απάντηση: «Δεν θα έδινα ποτέ συνέντευξη σε μία βρωμερή αδ@@@@».



Και ο παρορμητικός και προκλητικός πάστορας δεν σταμάτησε εκεί. Σε συνέντευξη στο One News, είπε ότι κατά την άποψή του θα έπρεπε όλοι «αυτοί» θα θανατωθούν. Τόνισε μάλιστα ότι είναι χρέος της κυβέρνησης να το κάνει.

Ο επικεφαλής της εκκλησίας των Βαπτιστών της Νέας Ζηλανδίας έσπευσε να δηλώσει ότι «ουδέποτε η εκκλησία θα υιοθετήσει τις απόψεις του» και ότι νιώθει αποτροπιασμένος από τις δηλώσεις του εν λόγω πάστορα.

Λίγες ημέρες πριν επίθεση εναντίον της ομοφυλοφιλικής κοινότητας είχε εξαπολύσει κι ένας πάστορας στην Αμερική. Ο Στίβεν Αντερσον, είχε δηλώσει ότι μοναδική λύση για την εξάλειψη του AIDS είναι η θανάτωση όλων των γκέι.

Δείτε το βίντεο




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.