Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Πατέρας Τζέι: «Πραγματικός κύριος ο Σαμαράς»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με τα καλύτερα λόγια εκφράστηκε για άλλη μία φορά ο πατέρας του Τζέι Μπίτι, Μάρτιν, για τον Γιώργο Σαμαρά, τονίζοντας ότι άφησε στην άκρη την απώλεια του παππού του για να βρεθεί κοντά στο παιδί του.



Συγκινητικές στιγμές έζησαν όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση του ΠΣΑΤ κατά την απονομή του επάθλου «Αθλητικής Προσφοράς και Ήθους» στον Γιώργο Σαμαρά για τη σχέση που ανέπτυξε με τον μικρό φίλαθλο Τζέι Μπίτι (από την περίοδο που αγωνιζόταν στη Σέλτικ) που ήταν ο ξεχωριστός προσκεκλημένος των διοργανωτών.

Ωστόσο, ο πατέρας του μικρού Τζέι έκπλεξε για άλλη μία φορά το εγκώμιο του διεθνούς ποδοσφαιριστή, τονίζοντας ότι παρά τη θλίψη του για την απώλεια του παππού του, εκείνος είχε στο μυαλό του το παιδί του και τελικά βρέθηκε σε μία τέτοια εκδήλωση.

Δείτε τι έγραψε ο πατέρας του Τζέι

«Ο Σαμαράς έμαθε ότι ο παππούς του είχε πεθάνει και ταξίδεψε κατευθείαν στην ιδιαίτερη πατρίδα του για να είναι κοντά στην οικογένειά του. Οι διοργανωτές με πληροφόρησαν για αυτό, αλλά επίσης μου είπαν ότι έχει πάρει το αεροπλάνο από εκεί για την Αθήνα, αφού δεν ήθελε να απογοητεύσει τον Τζέι. Η παρουσίαση της διοργάνωσης καθυστέρησε για αν δώσει στον Σαμαρά τη δυνατότητα να είναι εκεί. Κατά την άφιξή του πήγε κατευθείαν στον Τζέι. Είναι πραγματικός κύριος…».





Πηγή: http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.