Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

50 φοιτητές από όλη τη χώρα ξεκινούν τις σπουδές τους με τις Υποτροφίες ΟΤΕ-COSMOTE

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Για 13η συνεχή χρονιά ο ΟΤΕ και η COSMOTE πρόσφεραν υποτροφίες και τιμητικές διακρίσεις, που αντιστοιχούν σε ποσό ύψους €374.360 ευρώ για να σπουδάσουν οι νέοι φοιτητές σε Ιδρύματα Πανεπιστημιακού Τομέα της Ανώτατης Εκπαίδευσης στην Ελλάδα. Πενήντα πρωτοετείς φοιτητές από ολόκληρη τη χώρα, στο κατώφλι των πανεπιστημιακών σπουδών τους και μετά από μια τεράστια προσπάθεια, γεμάτη εμπόδια και δυσκολίες, γίνονται υπότροφοι του Ομίλου ΟΤΕ.

Με βασικό μήνυμα «Φτάσε, όπου –δεν- μπορείς» παραδόθηκαν κατά τη διάρκεια εορταστικής εκδήλωσης είκοσι υποτροφίες και τριάντα τιμητικές διακρίσεις , στους νέους υποτρόφους. Τη χαρά και τη συγκίνηση των νέων υποτρόφων, οι οποίοι κατόρθωσαν να μπουν στο πανεπιστήμιο, μοιράστηκαν μαζί τους 350 παρευρισκόμενοι, ανάμεσά τους και οι συγγενείς τους. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ.





Ο κ. Τσαμάζ, αφού αναφέρθηκε στο παράδειγμα των επιτυχιών του ΟΤΕ και της COSMOTE, απευθυνόμενος στα παιδιά, μεταξύ άλλων, είπε: «Παρά τις συνθήκες να λένε «Δεν μπορείς», καταφέρατε να ανοίξετε μια μεγάλη πόρτα για το μέλλον σας. Είστε πρωτοετείς φοιτητές και υπότροφοι του Ομίλου ΟΤΕ. Αξιοποιήστε τη γνώση που θα πάρετε στο Πανεπιστήμιο, μάθετε περισσότερα. Ανοίξετε τους ορίζοντές σας, αξιοποιήστε την τεχνολογία. Μη φοβάστε τις αλλαγές. Μη βολεύεστε. Να πιστεύετε ότι όλα είναι δυνατά. Εμείς, σε εσάς ελπίζουμε».

Οι νέοι υπότροφοι του Ομίλου ΟΤΕ εφοδιάστηκαν και με τα απαραίτητα τεχνολογικά εφόδια για να πραγματοποιήσουν τις σπουδές τους, όπως:

• Smartphones και tablets

• δωρεάν σύνδεση ΟΤΕ Double Play 24Mbps Απεριόριστα Plus,

• δωρεάν πάγιο με το COSMOTE ΚαρτοΣυμβόλαιο Student σε συνδυασμό με δωρεάν πάγιο για το COSMOTE Internet On The Go Student, για διάστημα ίσο με την επίσημη διάρκεια φοίτησης της κάθε σχολής και

• δωρεάν παροχή συνδρομών ΟΤΕ TV Full Pack, για ένα χρόνο και χωρίς την επιβάρυνση κεραιοσυστημάτων και εγκατάστασης.



Οι Υποτροφίες ΟΤΕ-COSMOTE εντάσσονται στο Πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας που υλοποιούν από κοινού οι δύο εταιρείες. Από την έναρξη του προγράμματος των Υποτροφιών το 2002 μέχρι και σήμερα, έχουν συνολικά απονεμηθεί 166 Υποτροφίες και 313 Τιμητικές Διακρίσεις, η αξία των οποίων υπερβαίνει τα €2,9 εκατ. ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα Υποτροφιών OTE-COSMOTE, μπορείτε να επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.ote-cosmote-scholarships.gr/.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.