Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

«Απεξάρτηση μπορείς… αλλά όχι μόνος!»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η μπάντα του ΚΕΘΕΑ Στροφή στην Κέρκυρα.

Παρέμβαση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στην τοπική κοινωνία της Λευκίμμης στην Κέρκυρα στο θέμα της απεξάρτησης και της αντιμετώπισης του προβλήματος, ιδίως στην εφηβεία, πραγματοποιεί η περιφέρεια Ιονίων Νήσων, ο δήμος Κέρκυρας και το ΚΕΘΕΑ Στροφή, το πρόγραμμα θεραπείας για έφηβους χρήστες και τις οικογένειές τους.

Την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, στις 18:00, θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τη «μπάντα της Στροφής», ένα νεανικό σχήμα που αποτελείται από παιδιά και προσωπικό της Κοινότητας Στροφή. Η μουσική που παίζουν περιλαμβάνει ένα ρεπερτόριο ρόκ μουσικής και έντεχνων ελληνικών ακουσμάτων. Το νεανικό αυτό σχήμα συμμετέχει σε εκδηλώσεις ενημέρωσης/ευαισθητοποίησης του κοινού, για το έργο και τις δράσεις του προγράμματος, και αποτελεί ένα μέσο επικοινωνίας με την κοινωνία.

Την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου, επίσης στις 18:00, θα πραγματοποιηθεί παρέμβαση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης ανοιχτή προς το κοινό με θέμα: «Η χρήση ουσιών στην εφηβεία. Η συμβολή του σχολείου, της οικογένειας και της τοπικής κοινωνίας στην αντιμετώπιση του προβλήματος. Η θεραπευτική πρόταση του ΚΕΘΕΑ».

Και οι δύο εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα Λόγου και Τέχνης του Γυμνασίου Λευκίμμης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.