Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω Πολυτεχνείου - Υπό δρακόντεια μέτρα οι εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν τεθεί σε ισχύ στους δρόμους γύρω από το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο έως την Πλατεία Κάνιγκος, λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων για την 41η επέτειο του Πολυτεχνείου.

Οι ρυθμίσεις θα ισχύσουν σήμερα από τις 14:00 το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια της πορείας, οπότε θα επεκταθούν σταδιακά στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου που περικλείεται από τις οδούς και λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και καθέτους αυτών. Ενώ από τις 6:00 το πρωί σήμερα έως τα μεσάνυχτα απαγορεύεται η στάθμευση των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται ανάλογα με τις κυκλοφοριακές συνθήκες.

Σύμφωνα με απόφαση των Οδικών Συγκοινωνιών ΑΕ, θα πραγματοποιηθούν τροποποιήσεις στα δρομολόγια και τις στάσεις των συγκοινωνιακών μέσων (λεωφορεία – τρόλεϊ), σε οδούς περιμετρικά του Πολυτεχνείου και σε όλο το κέντρο της πόλης.


------------

Σήμερα κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου με την καθιερωμένη πορεία στην αμερικανική πρεσβεία. Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας της ΕΛ.ΑΣ., με 7.000 αστυνομικούς να βρίσκονται σε επιφυλακή.

Οι φετινές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στη σκιά των κινητοποιήσεων στον χώρο της ανώτατης εκπαίδευσης.

Σε αστυνομικό κλοιό βρίσκονται ήδη η Νομική Σχολή και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο ενώ τις επόμενες δύο ημέρες θα ενταθούν τα μέτρα ασφαλείας σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα σε άλλα σημεία της Αθήνας, την πρεσβεία των ΗΠΑ, το υπουργείο Οικονομικών, τη Βουλή κ.α.

Οι πύλες του Πολυτεχνείου αναμένεται να κλείσουν μετά τη 13:00 και θα ακολουθήσει η πορεία προς την πρεσβεία των ΗΠΑ στις 15:00 από την πλατεία Κλαυθμώνος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.