Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

6+1 tips για μια επίπεδη κοιλιά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μια γυμνασμένη, επίπεδη κοιλιά είναι ένας στόχος που πολλοί από εσάς προσπαθείτε να πετύχετε. Αλλά, καθώς αρχίζετε τις προσπάθειες, νιώθετε ότι είναι ένα πολύ δύσκολο επίτευγμα.

Κι όμως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, γιατί μια επίπεδη κοιλιά μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την ενσωμάτωση μικρών αλλαγών μέσα στην ημέρα σας. Εδώ είναι 7 απλοί τρόποι, για να ισοπεδώσουν την κοιλιά σας.

1. Άσκηση με φίλους

Αντί να βγαίνετε με τους φίλους σας, μόνο για φαγητό και ποτό, μπορείτε να τους προτείνετε μια συνάντηση σε ένα γυμναστήριο ή για έναν περίπατο. Προτείνετε τους να γραφείτε μαζί στο γυμναστήριο της γειτονιά σας, ώστε να εποφελειθήτε από τις ειδικές προσφορές και ταυτόχρονα να παρακινείτε ο ένας τον άλλον.

2. Δοκιμάστε μια ζώνη αντίστασης

Κρατήστε μια ζώνη αντίστασης τεντωμένη ανάμεσα στα χέρια, ξαπλώστε και με τα πόδια τεντωμένα κάνετε πάνω κάτω το κεφάλι σας. Καθώς κάνετε αυτή την άσκηση, θα σφίξτε τους κοιλιακούς σας, Κάνετε μια παύση, και στη συνέχεια, επαναλάβετε για 30 λεπτά. Εάν κάνετε αυτή την άσκηση πέντε έως έξι φορές την εβδομάδα, θα αποκτήστε τους κοιλιακούς που πάντα ονειρευόσασταν.

3. Κάντε αερόβια άσκηση

Αν θέλετε να κάψετε το λίπος της κοιλιάς πλέον, μια μελέτη του Πανεπιστημίου Duke επιβεβαιώνει ότι, η αερόβια άσκηση είναι η πιο αποτελεσματική για τη καύση του σπλαχνικού λίπους. Στην πραγματικότητα, η αερόβια προπόνηση καίει 67 τοις εκατό περισσότερες θερμίδες από ό, τι οι ασκήσεις αντίστασης.

4. Καταναλώστε περισσότερες φυτικές ίνες

Για κάθε 10 γραμμάρια φυτικών ινών που τρώτε καθημερινά, η κοιλιά σας θα αποθηκεύσει, σχεδόν τέσσερα τοις εκατό λιγότερο λίπος. Ευτυχώς, υπάρχουν και πιο απολαυστικοί τρόποι για να αυξήσετε τις ίνες, όπως, φρούτα με βρώμη και μέλι, μπάρες δημητριακών, και ψητά λαχανικά με σως από γιαούρτι.

5. Κόψτε το αλάτι

Πάρα πολύ αλάτι θα συμβάλει στην κατακράτηση υγρών, και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να φαίνεστε πρησμένοι και με φουσκωμένη κοιλιά. Αποφύγετε, λοιπόν να βάζετε πολύ αλάτι στο φαγητό και πίνετε αρκετό νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας.

6. Μειώστε το αλκοόλ

Ένα ποτήρι κρασί με κάθε γεύμα μπορεί να είναι εν μέρει απολαυστικό και χαλαρωτικό. Όμως, εάν το παρακάνετε, τότε μπορεί να αυξηθούν τα επίπεδα της κορτιζόλης, η οποία συμβάλλει στην αποθήκευση λίπους στην κοιλιά.

7. Κοιμηθείτε περισσότερο

Έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Σικάγου δείχνει, ότι όσοι κοιμούνται επτά ώρες ή περισσότερες κάθε βράδυ, χάνουν διπλάσιο λίπος, από εκείνους που κοιμούνται λιγότερο από επτά ώρες. Αν το να σας πάρει ο ύπνος, είναι ένας αγώνας για σας, τότε βρείτε κάποιους τρόπους που σας χαλαρώνουν.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.