Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Μπράβο ρε Νικόλα!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο συντοπίτης μας Νίκος Ρούσσος για άλλη μια φορά μας συγκινεί και ταυτόχρονα γεμίζει χαμόγελα εμάς, την οικογένεια του και φυσικά τον ίδιο.

Η προσπάθεια και η αγωνιστικότητα του Νίκου γνωστή άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που δίνει κουράγιο στα άτομα με αναπηρία, στέλνοντας μήνυμα σε όλους μας ότι για να κάνουμε οτιδήποτε πρέπει να υπάρχει θέληση και δύναμη.

Ήταν αρχές Μάιου όταν ο Βασίλης ,από την Ostracon, πήρε τηλέφωνο το Νίκο και την Κατερίνα. ''Φέρνουμε στην Ελλάδα εξωσκελετό, θες να τον δοκιμάσεις;''
''Αυτό είναι ένας εξωσκελετός, ενα πράγμα που σε κάνει να μοιάζεις με τον Ρόμποκοπ (αλλά ποιος νοιάζεται?)

Μπράβοοοο ρε Νικόλα!

Στο τοποθετούνε στα πόδια, φοράς ένα σακίδιο στην πλάτη(που είναι η μπαταρία του) και αυτό διαβάζει την εντολή που δίνει ο εγκέφαλος ώστε να πετύχεις τη βάδιση. Το γόνατο λυγίζει κανονικά και με την βοήθεια ενός " Π" ή μπαστουνιών ,μπορείς και προχωράς. Βέβαια αυτό θέλει παρά πολύ εξάσκηση γιατί ενώ ακούγεται απλό δεν είναι καθόλου.'' Εννοείται πως ο Νίκος δέχτηκε με χαρά.
Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα άλλωστε τα βίντεο θα μιλήσουν καλύτερα(μάλλον ο Νίκος μίλησε). ο Νικόλας για άλλη μια φορά εντυπωσίασε τους πάντες, ακόμα και τους Άγγλους επιστήμονες.

Νικό τα πήγες περίφημα, Μπράβο σου!!






Πηγή: http://cyclades24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.