Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Αυτό είναι το ομορφότερο κορίτσι στον κόσμο!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Είναι από τη Ρωσία, μόλις 9 ετών κι έχει περπατήσει στις πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων.

Η Kristina Pimenova μπορεί να είναι μόλις 9 ετών όμως είναι ήδη ένα επιτυχημένο μοντέλο και θεωρείται το «ομορφότερο κορίτσι στο κόσμο».

Σε ηλικία 4 ετών άρχισε να περπατάει στις πασαρέλες για τους Roberto Cavalli, Dolce & Gabbana, Armani, Benetton και πολλούς ακόμα. Έχει πάνω από 2 εκατομμύρια followers στο Facebook ενώ δεν είναι λίγες οι φωνές στο διαδίκτυο που κατηγορούν την μητέρα του κοριτσιού ότι διαφημίζει το παιδί της στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.





Το κορίτσι με τα γαλάζια μάτια, τα μακριά ξανθά μαλλιά και το αγγελικό πρόσωπο είναι αδιαμφισβήτητα όμορφο. Η μητέρα της Glikeriya Shirokova έχει αναλάβει την καριέρα της μικρής. Διαχειρίζεται τα social media της κόρης της και φροντίζει να ανεβάσει συνεχώς φωτογραφίες της. H Kristina έχει μία μεγαλύτερη αδερφή την Natalia, 15 ετών η οποία είναι εσωτερική σε σχολείο στη Βρετανία. Η Ναταλία όμως δεν ακολούθησε το δρόμο της αδερφής της γυρίζοντας την πλάτη στην δημοσιότητα. Παρά το γεγονός ότι φοράει μόνα παιδικές συλλογές, η εννιάχρονη Ρωσίδα βάζει μέικ απ ενώ φοράει σορτσάκια και κοντές φούστες επώνυμων οίκων, γεγονός που προκαλεί ποικίλα σχόλια. «Τι κρίμα για ένα παιδί», ήταν ένα από τα σχόλια για το λεοπάρ κολάν που φορούσε σε μία από τις φωτογραφίσεις σε περιοδικό.



«Το να αντιμετωπίζεις ένα παιδί όπως έναν ενήλικα, είναι μέγα λάθος», γράφει άλλος χρήστης ενώ κάποιος άλλος δεν θα έπρεπε οι γονείς να εκθέτουν με αυτόν τον τρόπο το παιδί τους στα media.

Η μητέρα της, πρώην μοντέλο, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Daily Mail» γυρίζει την πλάτη στα κακεντρεχή σχόλια των χρηστών. Ορισμένοι έχουν αποκαλέσει την μικρή Ρωσίδα και «μωρό» ενώ έχουν γράψει ότι έχει «σέξι πόδια».





To βιογραφικό της Κριστίνα στο λογαριασμό της στο Facebook γράφει μεταξύ άλλων: «Άρχισε το μόντελινγκ σε ηλικία τριών ετών και όπου κι αν πήγαινε με τη μητέρα της, ο κόσμος της έλεγε πόσο αξιολάτρευτη είναι κι ότι πρέπει να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στην πασαρέλα».






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.