Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

«Κύριέ μου είστε... έγκυος»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αιγύπτιος οδηγός προσπάθησε να αποφύγει έλεγχο ρουτίνας, αλλά η προσπάθεια δεν έπιασε.

Θέλοντας να αποφύγει μια εξέταση ούρων, ένας οδηγός δημόσιων συγκοινωνιών στην Αίγυπτο αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τα ούρα της συζύγου του αντί για τα δικά του, όμως έγινε αντιληπτός λόγω… εγκυμοσύνης!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα του BBC, ο οδηγός λεωφορείου είχε επιλεγεί μαζί με άλλους οδηγούς των δημόσιων συγκοινωνιών για μια εξέταση ρουτίνας, ωστόσο ο ίδιος αποφάσισε να… αποφύγει την εξέταση με… έμμεσο τρόπο.

Το σχέδιό του όμως ναυάγησε, όταν οι εξετάσεις των ούρων έδειξαν ότι ο άντρας ήταν… δύο μηνών έγκυος!

Προτού του ανακοινώσουν τα αποτελέσματα, οι αρμόδιες Αρχές ζήτησαν από τον άντρα να επιβεβαιώσει ότι τα ούρα που παρέδωσε ήταν όντως δικά του και αφού εκείνος έδωσε θετική απάντηση του είπαν: «Συγχαρητήρια, είστε έγκυος».

Περίπου 12.000 άνθρωποι σκοτώνονται κάθε χρόνο στους δρόμους της Αιγύπτου (42 νεκροί για κάθε 100.000 κατοίκους) σύμφωνα με στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Η χρήση ουσιών στη χώρα έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, με το παυσίπονο τραμαδόλη να αποδεικνύεται ιδιαίτερα δημοφιλές καθώς είναι ένα φτηνό –αλλά εθιστικό- παρασκεύασμα που προσδίδει ενέργεια στον οργανισμό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.