Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Τι απαντά η ΣΤΑΣΥ στις καταγγελίες της άνεργης γυναίκας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τα στοιχεία που διαθέτει, όπως βιντεοληπτικό υλικό, κλπ, θα διαθέσει η ΣΤΑΣΥ ΑΕ σε κάθε αρμόδιο όργανο για τον έλεγχο της υπόθεσης αναφορικά με την καταγγελία που έκανε η άνεργη Σμάρω Κοκκόση, η οποία υποστήριξε ότι δέχθηκε επίθεση από ελεγκτή, επειδή δεν είχε εισιτήριο.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Αναφορικά με την καταγγελία- περιστατικό στο οποίο αναφέρεται με ανάρτησή της στο διαδίκτυο η κ. Σμάρω Κοκκόση θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής:

Η ΣΤΑΣΥ ΑΕ, μετά τον έλεγχο που διενήργησε, διαπίστωσε ότι η αρμόδια υπηρεσία ελέγχου εισιτηρίων, στη συγκεκριμένη περίπτωση, τήρησε τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες.

Η καταγγέλουσα αρνήθηκε να επιδείξει το εισιτήριό της και να γνωστοποιήσει τα στοιχεία της για την επίδοση του προστίμου.

Ως εκ τούτου και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα του νόμου, η ομάδα ελέγχου ζήτησε τη συνδρομή της αστυνομίας.

Η καταγγέλουσα, συνοδευόμενη από ομάδα ελεγκτών και τον ειδικό φρουρό, οδηγήθηκε στο γραφείο αστυνομίας του σταθμού «Ομόνοια» για την εξακρίβωση των στοιχείων της, όπου και της επιδόθηκε το πρόστιμο.

Περαιτέρω, η εταιρεία μας θα διαθέσει σε κάθε αρμόδιο όργανο τα στοιχεία που διαθέτει (βιντεοληπτικό υλικό, κλπ) για τον έλεγχο της υπόθεσης».


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.