Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Διαχείριση εκπαιδευτικού δυναμικού

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έγγραφο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κ. Μακεδονίας.

Τον έλεγχο 5 παραμέτρων ζητά η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης. Συγκεκριμένα ζητά από τους Διευθυντές παράλληλα με τις τακτικές ενημερώσεις τους όσον αφορά την επικαιροποίηση και διόρθωση σφαλμάτων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα myschool, να ελέγξουν και να επιβεβαιώσουν ότι στις σχολικές μονάδες αρμοδιότητάς τους:

1. Όλοι οι Διευθυντές, Υποδιευθυντές και Υπεύθυνοι Τομέων Ε.Κ. έχουν αναλάβει το προβλεπόμενο από το νόμο διδακτικό τους ωράριο.
2. Τηρούνται οι αριθμ. 167127/Γ7/15-10-2014 και 172670/Γ7/23-10-2014 εγκύκλιοι σχετικά με την υλοποίηση προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων από εκπαιδευτικούς κλάδων ΠΕ02, ΠΕ03 και ΠΕ04.
3. Γίνεται ακριβής αποτύπωση στο myschool των αναθέσεων μαθημάτων στους εκπαιδευτικούς.
4. Στις περιπτώσεις ύπαρξης λειτουργικών κενών συγκεκριμένων ειδικοτήτων, αξιοποιείται με μαθήματα α΄ και β΄ ανάθεσης η δεύτερη ειδικότητα που έχει αποδοθεί σε εκπαιδευτικούς.
5. Ο αριθμός των τμημάτων συμβαδίζει με τον αριθμό των μαθητών και δεν παρατηρείται αυθαίρετος διαχωρισμός τμημάτων και δημιουργία νέων, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας όσον αφορά τον ελάχιστο αριθμό μαθητών.

Η διαδικασία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο έως τη Δευτέρα 24-11-2014, ώρα 2:00 μ.μ.

Επίσης η Περιφερειακή Διεύθυνση ζητά:
Α) να αναφέρουν οι Διευθυντές εγγράφως τα ευρήματα του ελέγχου και τις ενέργειες στις οποίες έχουν προβεί σε περιπτώσεις κατά τις οποίες διαπιστώθηκαν αποκλίσεις από τα παραπάνω
Β) να επιβεβαιώσουν ότι οι σχετικές αλλαγές έχουν αποτυπωθεί στο myschool.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.