Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Νεκρός πατέρας 4 παιδιών σε τροχαίο - Περίμενε 1,5 ώρα το ασθενοφόρο - Τι λέει ο διοικητής του νοσοκομείου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τη ζωή του έχασε ένας άνδρας 34 ετών, πατέρας τεσσάρων παιδιών, σε τροχαίο στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου στη Σάμο.

Ο 34χρονος επέβαινε σε μοτοσικλέτα, όταν, για άγνωστο λόγο, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε πάνω σε κολώνα φωτισμού.

Άμεσα, μία γυναίκα κάτοικος της περιοχής και αυτόπτης μάρτυρας του συμβάντος έτρεξε να τον βοηθήσει, διαπιστώνοντας ότι είχε τις αισθήσεις του. Η γυναίκα κάλεσε άμεσα το ΕΚΑΒ, προκειμένου να έρθει ασθενοφόρο να τον παραλάβει, το οποίο, όμως, δεν πήγε ποτέ στο σημείο του τροχαίου, καθώς ήταν απασχολημένο σε διακομιδή στο αεροδρόμιο της Σάμου. Σημειώνεται ότι στο νησί δεν υπάρχει άλλο ασθενοφόρο.

Γι' αυτό, με παρέμβαση του διοικητή του νοσοκομείου της Σάμου, ζητήθηκε η συνδρομή του στρατού, όπου τελικά το ασθενοφόρο της Ταξιαρχίας, στελεχωμένο με δύο γιατρούς του νοσοκομείου, έφτασε στο σημείο του δυστυχήματος 1,5 ώρα μετά, όπου δυστυχώς ήταν πολύ αργά.

---------

Τραγική είναι η κατάσταση στο νοσοκομείο της Σάμου, όπως δήλωσε ο διοικητής του, Γιώργος Ραγκούσης, με αφορμή το τραγικό δυστύχημα που συνέβη και έχασε τη ζωή του ένας 34χρονος πατέρας τεσσάρων ανήλικων παιδιών.

Όπως επισήμανε, σε όλο το νησί υπηρετεί ένα μόνο ασθενοφόρο, το οποίο, όπως είπε, ήταν σε εντεταλμένη υπηρεσία, σε διακομιδή ασθενούς στο αεροδρόμιο του νησιού.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, υπήρξε άμεση κινητοποίηση του στρατιωτικού ασθενοφόρου.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Ραγκούσης τόνισε ότι αντιμετωπίζουν έλλειψη πληρώματος του ΕΚΑΒ.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.