Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Δείτε τουρίστες να βρίσκονται μία ανάσα από λιοντάρια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μήπως θα ήθελες να δεις τα ανοικτά σαγόνια ενός τεράστιου λιονταριού, από τόσο κοντά που θα μπορούσες να μυρίσεις τι έχει φάει; Σου ακούγεται διασκεδαστική ιδέα;

Αν ναι, θα πρέπει να κάνεις μία επίσκεψη σε αυτό το πάρκο σαφάρι που κάνει τη διαφορά.






Αφού στο Parque σαφάρι, στην Ρανκάγκουα της Χιλής, αν είσαι κυνηγός συγκινήσεων, μπορείς να σταθείς κοντά στα επιβλητικά μεγάλα αιλουροειδή, κάνοντας βόλτα στο βιότοπο με τα αρπακτικά, μέσα σε ένα φορτηγό με ανοιχτή οροφή, που είναι εφοδιασμένο με ένα μεταλλικό κλουβί. Και, αν τολμήσεις, μπορείς να γαργαλίσεις ακόμα και την κοιλιά του θηρίου.



Ενώ οι πιο γενναίοι μπορούν να κολλήσουν τα δάχτυλά τους στα κάγκελα. Οι υπόλοιποι μπορούν απλά να παρακολουθήσουν τη στιγμή που τα λιοντάρια, αναρριχώμενα πάνω από το όχημα, δελεάζονται από το νωπό κρέας, που τους προσφέρουν.



Η εμπειρία αυτή προσφέρεται από το πάρκο και είναι η μόνη που φέρνει τόσο κοντά τους ανθρώπους με τα άγρια θηρία, χωρίς τον κίνδυνο της σωματικής βλάβης.



Το Parque Safari είναι το πρώτο στο είδος του στη Χιλή, και ένα από τα λίγα στη Λατινική Αμερική.

Η ιδέα είναι να μπορέσουν οι άνθρωποι να δουν τα ζώα στο φυσικό τους περιβάλλον, αφού εδώ οι άνθρωποι είναι αυτοί που βρίσκονται σε κλουβιά, και όχι τα λιοντάρια.



Δείτε τα βίντεο:






Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.