Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Οι Food Bloggers μας καλούν για φαγητό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Την ερχόμενη Κυριακή θα στρωθεί ένα τραπέζι αγάπης στο κέντρο της Αθήνας από διαδικτυακούς… μάγειρες.

Κοπιάστε. Την ερχόμενη Κυριακή 2 Νοεμβρίου, οι Food bloggers της Αθήνας, ετοιμάζουν ένα τραπέζι αγάπης στους χώρους του ιστορικού περιοδικού «Ρομάντσο». Απευθυνόμενες στο αθηναϊκό κοινό, προσκαλούν άπαντες, προκειμένου «να δώσουμε μαζί γεύση στην αγάπη», όπως άλλωστε είναι και το κεντρικό μήνυμα της εκδήλωσης.

«Πρόκειται για ένα κυριακάτικο κάλεσμα όπως εκείνα που συνηθίζουμε να κάνουμε στα σπίτια μας. Για καλό σκοπό», όπως εξηγεί στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Εύα Μονοχάρη από το www.funkyfood.gr και εμπνεύστρια του «Food for good».

Με κόστος μόνο 5 ευρώ, στόχος είναι να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα προκειμένου να ενισχυθεί ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης Για Παιδιά και Νέους (ΣΚΕΠ).

«Θα στρώσουμε ένα τραπέζι στο οποίο χωρούν όλοι εκείνοι που αγαπούν να μοιράζονται», επισημαίνει η κ. Μονοχάρη και προσθέτει: «Στόχος αυτής της έκτης κατά σειρά εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα αναπηρίας των νέων, καθώς επίσης και το να φέρουμε σε επαφή όσο το δυνατόν περισσότερους ενδιαφερόμενους και εμπλεκόμενους πολίτες και οργανισμούς».

Μαμαδίστικες νοστιμιές από τα χέρια των πλέον ειδικών, φαγητά που μυρίζουν Ελλάδα, οικογένεια και τα πιο όμορφα κυριακάτικα τραπέζια της ζωής, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα, στην οδό Αναξαγόρα 3-5 στην Αθήνα.

Βασικοί στόχοι του ΣΚΕΠ, μεταξύ άλλων, είναι η εξοικείωση με την εικόνα της αναπηρίας και η διαχείριση της διαφορετικότητας, η συνειδητοποίηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι νέοι με αναπηρία, η δημιουργία αντανακλαστικών και αντιλήψεων κοινωνικής ευθύνης, καθώς επίσης και η ενδυνάμωση μιας κοινωνίας ενεργών πολιτών.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν οι food bloggers: Ελένη Βονισάκου: The Foodie Corner www.thefoodiecorner.gr, Εύα Μονοχάρη: Funky cook www.funkycook.gr, Αθηνά Πάνου: Sugar Buzz www.sugarbuzz.gr, Κωνσταντίνα Παπαγεωργίου-Μαραγκουδάκη:Sabor saborconna.blogspot.com, Έλενα Σμπώκου: Elena's Cooking elenascooking.blogspot.com, Άρτεμις Τσίπη: Wonderfoodland www.wonderfoodland.gr, Μαριλίτα Χατζηβασιλείου: Gourmelita gourmelita.blogspot.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.