Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ο Μπιανκί

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τέσσερις εβδομάδες συμπληρώνονται από το τραγικό ατύχημα του πιλότου της Μαρούσια
.
Χωρίς κάποια φοβερή εξέλιξη δημοσιεύτηκε το τελευταίο update για την κατάσταση της υγείας του Ζιλ Μπιανκί, μετά το ατύχημα που είχε στο Γκραν Πρι της Ιαπωνίας.

Η οικογένεια του άτυχου πιλότου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει πως παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, η οποία δεν έχει αλλάξει ούτε θετικά, ούτε αρνητικά από την τελευταία ενημέρωση που παρείχε.

Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ο Μπιανκί

Παράλληλα, ευχαρίστησε τον κόσμο που στέκεται στο πλευρό του Ζιλ Μπιανκί, επισημαίνοντας πως θα δοθεί νέα ενημέρωση όταν κριθεί σκόπιμο.

Αναλυτικά:

«Την ερχόμενη Κυριακή συμπληρώνονται τέσσερις εβδομάδες από το ατύχημα του Ζιλ και παραμένει στο νοσοκομείο Μίε στο Γιοκαΐτζι. Η κατάστασή του παραμένει, σύμφωνα με τους γιατρούς, κρίσιμη, αλλά σταθερή.

Παρότι δεν έχουμε νέες πληροφορίες, αναγνωρίζουμε τον μεγάλο αριθμό ανθρώπων, σε όλο τον κόσμο, που υποστηρίζουν και ενθαρρύνουν τον Ζιλ στην μάχη που δίνει. Χρωστάμε σε όλους τους φαν του, σε αναγνώριση του συνεχόμενου όγκου μηνυμάτων που λαμβάνουμε, να παρέχουμε κάποιες πληροφορίες, ανεξάρτητα απ’ το πόσο σύντομες μπορεί να είναι.

Ο Ζιλ όντως συνεχίζει να μάχεται. Παρότι υπήρχαν κάποια δημοσιεύματα για την θεραπεία του Ζιλ, μέχρι στιγμής η μάχη του θα συνεχιστεί εδώ, στο Γιοκαΐτζι. Προχωράμε βήμα-βήμα.

Για ακόμα μια φορά, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ειλικρινά για την υπομονή και την κατανόησή που δείχνετε στην οικογένειά μας, σ’ αυτή την δύσκολη στιγμή. Επίσης, συνεχίζουμε να είμαστε ήσυχοι, γνωρίζοντας πως ο Ζιλ δέχεται την καλύτερη δυνατή θεραπεία στο νοσοκομείο Μίε, με τους γιατρούς να παραμένουν σε συνεχή επαφή με τους νευροχειρούργος στο πανεπιστήμιο Λα Σαπιέντσα της Ρώμης και τον Δρ. Τζέραρντ Σάιλαντ, πρόεδρο της ιατρικής επιτροπής της FIA.

Θα υπάρξει επιπλέον ενημέρωση, όταν χρειαστεί να γίνει κάτι τέτοιο. Μέχρι τότε, σας ευχαριστούμε που συνεχίζεται να συμπεριλαμβάνετε τον Ζιλ στις σκέψεις και τις προσευχές σας».


Πηγή: http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.