Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Αυξητική στήθους με… ευεργέτες-χορηγούς

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πανευτυχής η 23χρονη με το νέο της μπούστο - Δείτε τις φωτογραφίες.

Οι περισσότερες γυναίκες που επιθυμούν να υποβληθούν σε επέμβαση αυξητικής στήθους μαζεύουν τα απαραίτητα χρήματα κάνοντας για καιρό οικονομίες ή παίρνοντας ακόμα και δάνειο.

Η 23χρονη Gemini Smith από τη Βρετανία βρήκε έναν άλλο τρόπο: εγγράφηκε στην ιστοσελίδα MyFreeImplants.com, όπου οι χρήστες συνδράμουν οικονομικά για να συγκεντρωθεί το ποσό για την επέμβασή της, «αγοράζοντας» επικοινωνία μαζί της.

Σε διάστημα τριών μηνών η Smith συγκέντρωσε σχεδόν 5.500 ευρώ που χρειαζόταν και επιτέλους το 34A μπούστο της έγινε 34DD.

Όπως λέει η ίδια, πάντα μισούσε το μικρό στήθος της. «Έμοιαζα με 12χρονο αγόρι», λέει στη Daily Mail, «ντρεπόμουν, δεν είχα κοινωνική ζωή, φορούσα πάντα φαρδιά ρούχα για να κρύψω το ανύπαρκτο στήθος μου».

Στην εν λόγω ιστοσελίδα οι γυναίκες δημιουργούν ένα προφίλ με φωτογραφίες τους εξηγώντας γιατί θέλουν αυξητική στήθους και γιατί δεν μπορούν να την καλύψουν οικονομικά.

Τότε άνδρες που ονομάζονται «ευεργέτες» (!) αγοράζουν «μονάδες επικοινωνίας» με το κάθε κορίτσι, εξασφαλίζοντας τη δυνατότητα να συνομιλούν με μηνύματα ή μέσω webcam.

Η Smith εγγράφηκε στο σάιτ τον Ιούλιο του 2013, συνομίλησε με δεκάδες άνδρες και γυναίκες και έλαβε ένα δολάριο για κάθε μήνυμα που της έστελναν.

«Είναι σαν μέσο κοινωνικής δικτύωσης αλλά λόγω της φύσης του στόχου που θέλεις να πετύχεις, ο κόσμος περιμένει ή επιθυμεί να κάνεις κάτι ή να δείξεις κάτι», εξήγησε. «Εγώ δεν έκανα τίποτα που δεν ήθελα για χρήματα. Απλά είπα, αν θέλετε να με βοηθήσετε και να μου μιλήσετε, κάντε το γιατί σας αρέσω εγώ όχι για το τι μπορώ να κάνω».

Η 23χρονη λέει μάλιστα πως έκανε και μερικούς καλούς φίλους μέσω του σάιτ «με τους οποίους μπορώ να λέω πια τα πάντα», όπως αναφέρει.

Μόλις συγκεντρώθηκε το απαραίτητο ποσό, μεταφέρθηκε στο λογαριασμό πλαστικού χειρουργού της επιλογής της και η επέμβαση έγινε τον περασμένο Νοέμβριο. «Επιτέλους μπορώ να φοράω ό,τι θέλω και να νιώθω καλά, ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρα ποτέ», καταλήγει.

Δείτε τις φωτογραφίες












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.