Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Αγωνία για την μάχη που δίνει ο Μπιάνκι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Σοβαρά τραύματα στο κεφάλι ο Μπιανκί»

Για σοβαρά τραύματα του Ζιλ Μπιανκί στο κεφάλι μετά το ατύχημα που είχε στο ιαπωνικό Grand Prix κάνει λόγο η ανακοίνωση της FIA. Στο χειρουργείο ο Γάλλος πιλότος της Marussia.



Κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του Ζιλ Μπιανκί. Ο Γάλλος πιλότος είχε σοβαρό ατύχημα, το οποίο και οδήγησε στη διακοπή του ιαπωνικού Grand Prix. Υποβάλλεται σε λεπτή χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι, όπου σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της FIA φέρει πολλαπλά τραύματα.

Η επίσημη ενημέρωση για τις συνθήκες του ατυχήματος και την κατάσταση του 25χρονου πιλότου αναφέρει: «Στον 42ο γύρο ο Άντριαν Σούτιλ έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του και χτύπησε στις μπαριέρες στη στροφή εφτά. Οι αγωνοδίκες όρισαν καθεστώς κίτρινης σημαίας πριν τη στροφή για να ενημερώσουν τους πιλότους για το ατύχημα. Ένας γερανός βρέθηκε στο σημείο για να απομακρύνει το μονοθέσιο και να το μεταφέρει σε ένα ασφαλές μέρος.

Ενώ ήταν σε εξέλιξη, ο οδηγός του μονοθεσίου ‘17’, Ζιλ Μπιανκί, έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του, βγήκε εκτός πίστας και χτύπησε στον γερανό. Με το που οι άνθρωποι της πίστας διαπίστωσαν ότι ο πιλότος έχει τραυματιστεί, πήγε στο σημείο η ομάδα γιατρών, καθώς επίσης και το αυτοκίνητο ασφαλείας. Στο σημείο πήγε και ασθενοφόρο. Έβγαλαν τον πιλότο από το μονοθέσιο, τον μετέφεραν στο ιατρικό κέντρο της πίστας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Mie General.

Η ακτινογραφία έδειξε ότι υποφέρει από πολλά σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση. Μετά από αυτό θα μεταφερθεί στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Το νοσοκομείο θα ενημερώσει μόλις υπάρχουν πληροφορίες».



------------

Πλάνα από το σημείο του ατυχήματος του Μπιανκί (video)

Μια μικρή κι όχι ξεκάθαρη εικόνα από το σημείο του ατυχήματος του Ζιλ Μπιανκί, ο σοβαρός τραυματισμός του οποίου οδήγησε σε οριστική διακοπή το Grand Prix της Ιαπωνίας, παρουσίασε το Sky Sports.


Η τηλεοπτική μετάδοση του Grand Prix της Σουζούκα απέφυγε επιμελώς να προβάλει πλάνα από το ατύχημα του Ζιλ Μπιανκί, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά οδηγώντας στην οριστική διακοπή του αγώνα της Ιαπωνίας.

Το μοναδικό πλάνο στο οποίο παίρνουμε μια μικρή γεύση για το ατύχημα είναι το παρακάτω, στο οποίο φαίνεται η Sauber του Άντριαν Σούτιλ να βγαίνει εκτός πίστας και λίγο αργότερα, ενώ έχει ήδη μπει ο γερανός για να την αποσύρει, φαίνεται στην άκρη της οθόνης η Marussia του Μπιανκί μετά το ατύχημα του Γάλλου πιλότου.




------------

Δίνει μάχη ο Μπιανκί

Ο Ζιλ Μπιανκί χειρουργήθηκε για πολλές ώρες και εξακολουθεί να νοσηλεύεται αναπνέοντας χωρίς μηχανική υποστήριξη μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε στο ιαπωνικό Grand Prix.



Κρίσιμες φαίνεται πως είναι οι επόμενες ώρες για τον Ζιλ Μπιανκί. Ο πιλότος της Marussia αποκόμισε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μετά το ατύχημα που είχε στην πίστα της Σουζούκα και το οποίο οδήγησε στη διακοπή του Grand Prix της Ιαπωνίας.

Η τελευταία ενημέρωση αναφέρει πως ο 25χρονος μετά από πολύωρη επέμβαση είναι πλέον εκτός χειρουργείου στη μονάδα εντατικής θεραπείας του τοπικού νοσοκομείου και αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη. Περισσότερα δεν έχουν γίνει γνωστά και ιατρικό ανακοινωθέν αναμένεται μάλλον τη Δευτέρα.

Πολλοί πιλότοι της Formula 1 επισκέφτηκαν το νοσοκομείο, όπου δίνει τον μεγαλύτερο αγώνα της ζωής του ο Μπιανκί, ενώνοντας τις προσευχές τους με αυτές του υπόλοιπου κόσμου για να βγει νικητής.


Πηγή: http://www.sport-fm.gr , http://www.sport-fm.gr και http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.