Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Παχαίνουν τα ανδρείκελα στα κρας τεστ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τα αμερικανικά ανδρείκελα που χρησιμοποιούνται στα διάφορα κρας τεστ των αυτοκινητιστικών δοκιμών… παχαίνουν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του news.sky.com, τα «χοντρά» ανδρείκελα αντικατοπτρίζουν τη «διογκώμενη», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα, μέση των Αμερικανών, με σκοπό να σώσει τις ζωές των υπέρβαρων επιβατών.




Τα νέα ανδρείκελα στις ΗΠΑ θα κατασκευάζονται παχύτερα για να προσημειώνουν τον μεγαλύτερο όγκο που έχουν οι Αμερικάνοι πολίτες, αφού το ένα τρίτο των πολιτών των ΗΠΑ είναι υπέρβαρο, με σκοπό να προστατευτούν.

Η αμερικανική εταιρεία Humanetics στο Μίσιγκαν, η οποία κατασκευάζει τα αμερικανικά ανδρείκελα θα κατασκευάσει μοντέλα που θα ζυγίζουν 120 κιλά, με τα κλασσικά ανδρείκελα να έχουν βάρος 75 κιλά.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Humanetics, Κρις Ο΄Κόνορ, δήλωσε ότι οι παχύσαρκοι οδηγοί ή επιβάτες έχουν 78% περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν σε ένα τροχαίο ατύχημα, από έναν που θα έχει φυσιολογικό βάρος-μέγεθος.

Τα νέα, «παχύσαρκα», ανδρείκελα θα παρουσιάσουν νέα δεδομένα στη συμπεριφορά τους σε σχέση με τη λειτουργία των αερόσακων και των ζωνών ασφαλείας και αναμένεται να είναι έτοιμα έως το τέλος του χρόνου.

Σχεδόν 35% των ενήλικων πολιτών των ΗΠΑ, περίπου 78,6 εκατομμύρια Αμερικανοί πολίτες, είναι παχύσαρκοι, σύμφωνα με το αμερικανικό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Λοιμώξεων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.