Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Πέθαναν την ώρα που έβλεπαν αυτές τις ταινίες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κι όμως υπάρχουν θεατές που έχασαν τη ζωή τους από το υπερβολικό γέλιο.

Οι μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες και όχι μόνο, προσφέρουν δυνατές συγκινήσεις: γέλιο, δάκρυα και … θάνατο.

Δείτε παρακάτω σε ποιες ταινίες, γιατί και πώς θεατές έχασαν τη ζωή τους παρακολουθώντας τες.

A Fish Called Wanda (Ένα ψάρι που το έλεγαν Γουάντα) 

 

Μια από τις επιτυχίες των '80s με ένα δυναμικό καστ ηθοποιών, με υπέροχη πλοκή και μερικές σπαρταριστές σκηνές. Μια από αυτές ήταν τόσο ξεκαρδιστική που ένας Δανός ονόματι Ole Bentzen άρχισε να γελάει τόσο δυνατά που αυξήθηκαν οι καρδιακοί χτύποι σε 200-500 παλμούς ανά λεπτό. Αυτό ήταν αρκετό για να του δώσει μια μοιραία καρδιακή προσβολή.

Grand Masti 

 

Η σεξοκωμωδία του 2013 «Grand Masti» σε σκηνοθεσία Indra Kumar, αφηγείται την ιστορία τριών αντρών που για να ξεφύγουν από τις γυναίκες τους πηγαίνουν στο reunion του κολεγίου τους και «παίζουν» με ωραίες γυναίκες. Ο 22χρονος Mangesh Bhogal το βρήκε τρομερά διασκεδαστικό που έπαθε εγκεφαλικό από το ασυγκράτητο γέλιο.

The Passion of the Christ (Τα πάθη του Χριστού) 



Η 56χρονη Peggy Scott έκλεισε θέση σε σινεμά του Κάνσας προκειμένου να δει την ταινία του Μελ Γκίμπσον. Η άτυχη γυναίκα φαίνεται ότι δεν άντεξε τη σκηνή της σταύρωσης του Θεανθρώπου καθώς έπαθε ανακοπή καρδιάς και εξέπνευσε.

The Twilight Saga: Eclipse 

 

Ο 23χρονος Damian Anthony Smythe από το Wellington του Νιου Τζέρσεϊ, μαζί με το εισιτήριο για την συγκεκριμένη ταινία προμηθεύτηκε και άφθονη ποσότητα αλκοόλ. Κατά τη διάρκεια της προβολής, ο νεαρός κατανάλωσε τουλάχιστον μισό μπουκάλι ουίσκι πριν λιποθυμήσει στη θέση του και τελικά αφήσει εκεί την τελευταία του πνοή. Αιτία του θανάτου, η οξεία δηλητηρίαση από αλκοόλ.

Avatar 

 

Το sci-fi έπος του James Cameron είχε τα πιο εντυπωσιακά εφέ, κάτι που αποδείχθηκε ανθυγιεινό για έναν 42χρονο Ταϊβανέζο ονόματι Cuo. Ο άντρας με ιστορικό υψηλής πίεσης, κατά τη διάρκεια προβολής της ταινίας έπαθε εγκεφαλικό. Αν και μεταφέρθηκε εγκαίρως στο νοσοκομείο, πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία στον εγκέφαλο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.