Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Ζήτησε από ανάπηρους να χορέψουν ο Κάνιε Γουέστ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τα έκανε… θάλασσα ο ράπερ σε συναυλία του στο Σίδνεϊ - Δείτε το βίντεο.

Η στιγμή ήταν άβολη και προκάλεσε την αντίδραση του κόσμου, τόσο των παρευρισκομένων, όσο και άλλων μέσω των social media, μόλις άρχισε να γίνεται γνωστή η γκάφα του Κάνιε Γουέστ.

Ο ράπερ δεν έμαθε από τα λάθη του και προσέβαλλε δύο ανθρώπους με κινητικά προβλήματα. Μετά από την προκλητική του δήλωση κατά τη διάρκεια συναυλίας του στη Μελβούρνη ότι θα πρέπει όλοι οι θαυμαστές του να σηκωθούν να χορέψουν, εκτός κι αν κάθονται γιατί είναι ανάπηροι, επανέλαβε την γκάφα και στο Σίδνεϊ. Εκεί, στη σκηνή του Qantas Credit Union Arena έκανε παύση στη μέση του τραγουδιού «Good Life» και ξεκαθάρισε ότι δεν επρόκειτο να συνεχίσει να ραπάρει αν όλοι οι παρευρισκόμενοι δεν σηκώνονταν να χορέψουν. Έτσι, σταμάτησε για αρκετά λεπτά και κοιτάζοντας καλά καλά το πλήθος είδε ότι δύο άνθρωποι δεν ήταν όρθιοι.

«Δεν μπορώ να πω αυτό το τραγούδι, δε μπορώ να συνεχίσω τη συναυλία αν δεν σηκωθούν όλοι όρθιοι», ήταν τα λόγια του. Εξήγησε ότι μπορούν να εξαιρεθούν όσοι είναι ανάπηροι. Βλέποντας τα δύο άτομα να παραμένουν καθιστά άρχισε να εκνευρίζεται και δεν το έκρυψε, αλλά τα… είπε μέσω μικροφώνου. Κάποια στιγμή είδε τη μία από τους δύο να κουνάει στον αέρα ένα προσθετικό πόδι! Η απάντηση του; «Εσύ είσαι εντάξει», κοινώς δικαιολογείται που δε σηκώνεται. Βλέποντας όμως τον έτερο που δε σηκώθηκε να επιμένει να παραμένει καθιστός έστειλε τον σωματοφύλακα του Πασκάλ Ντουβιέ να διαπιστώσει αν όντως είναι ανάπηρος. Ενδιάμεσα βέβαια, διαμαρτυρόταν λέγοντας ότι «δεν έχω περιμένει περισσότερο…».

Μόλις ο σωματοφύλακας του τού το επιβεβαίωσε –ότι όντως ο άνθρωπος καθόταν σε αναπηρικό αμαξίδιο- ο Κάνιε το πήρε απόφαση και ξανάρχισε να τραγουδάει. Ο κόσμος τον αποδοκίμασε τόσο κατά τη διάρκεια της συναυλίας, όσο και μετά στα social media, καθώς ο Γουέστ δε λέει να βάλει μυαλό!

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο από τη συναυλία:







Το... αίτημα του έχει ακουστεί και ο Κάνιε Γουέστ περιμένει.



Ως τη στιγμή που βλέπει τη μία εκ των δύο καθιστών θεατών να του δείχνει ένα προσθετικό πόδι ανεμίζοντας το ψηλά. Μετά ακολούθησαν οι αποδοκιμασίες.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.