Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Ημίγυμνη κοπέλα σε κωματώδη κατάσταση σε… διαφήμιση κλαμπ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Θέλετε να καταλήξετε έτσι;» γράφει για να προσελκύσει γυναικοπαρέες – Δείτε τη.

Έχουν… ξεφύγει αυτοί οι Άγγλοι. Έναν απαράδεκτο τρόπο βρήκε ένα νάιτ κλαμπ στη Βρετανία για να αυξήσει την πελατεία και τα έσοδα του.

Αποφάσισε να διαφημιστεί μέσω twitter ποστάροντας τη φωτογραφία μιας ημίγυμνης γυναίκας, η οποία βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση από το μεθύσι και είναι ξαπλωμένη ανάμεσα σε άδεια μπουκάλια. Μάλιστα, στο promotion περιλαμβάνεται το κάλεσμα του σε γυναικοπαρέες για σήμερα, γράφοντας το εκπληκτικό: «Θέλετε να καταλήξετε έτσι;» και προσφέροντας τους δωρεάν τραπέζια για απόψε.

Ο λόγος για ένα κλαμπ στο Ουίνδσορ του Μπερκσάιρ, το οποίο ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Η σοκαριστική εικόνα έκανε το γύρο του διαδικτύου με τον κόσμο να τη χαρακτηρίζει «απαράδεκτη» και «αηδιαστική», κάτι που ανάγκασε τους υπευθύνους να την «κατεβάσουν» μέσα σε σαράντα λεπτά από την ανάρτηση της. παράλληλα, ζήτησαν «συγνώμη».

Πάντως, το θέμα έφτασε μέχρι τους δημοτικούς συμβούλους. Ο Ντέιβιντ Χίλτον, μέλος των Συντηρητικών για το Άσκοτ, ο οποίος είναι πρόεδρος του συμβουλίου κατά της εγκληματικότητας ανέφερε ότι «αυτή η φωτογραφία είναι πραγματικά… εξωγήινη. Το να εμφανίζεται μια γυναίκα στην κατάσταση αυτή είναι αυτό που προσπαθούμε να προλάβουμε γιατί οδηγεί στα χειρότερα είδη εγκλήματος και οι νέες γυναίκες βάζουν τη ζωή και την ακεραιότητα τους σε μεγάλο κίνδυνο».



Το νάιτ κλαμπ (κάτω) που είχε τη φαεινή ιδέα να αναρτήσει τη φωτογραφία της ημίγυμνης μεθυσμένης γυναίκας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.