Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Κρύφτηκε στη στέγη του σπιτιού της για να γλιτώσει από τον διαρρήκτη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της γυναίκας.

Στη στέγη του σπιτιού της βρήκε καταφύγιο η Melora Rivera από το Λος Άντζελες όταν αντιλήφθηκε ότι ένας άγνωστος άντρας είχε μπει στο σπίτι της.

Η νεαρή γυναίκα ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι της όταν άκουσε θόρυβο και τηλεφώνησε στην αστυνομία. Αμέσως μετά ανέβηκε στη στέγη του σπιτιού της και κρύφτηκε.

Ένας τοπικός blogger κατάφερε να φωτογραφίσει τη στιγμή όπου η γυναίκα τρομοκρατημένη έχει σκύψει το κεφάλι κάτω από το γείσο της στέγης, ενώ ο διαρρήκτης βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα πίσω της.

Οι αστυνομικοί κατέφθασαν έγκαιρα και κατέβασαν τη γυναίκα από τη στέγη με τη βοήθεια μίας σκάλας ενώ στη συνέχεια κατόρθωσαν να πείσουν τον άντρα να κατέβει και τώρα βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της διάρρηξης και την καταβολή εγγύησης 50.000 δολαρίων.

Όπως δήλωσε αργότερα στο τηλεοπτικό κανάλι CBS του Λος Άντζελες, η Melora δεν ήθελε να αντιπαρατεθεί με τον άγνωστο εισβολέα γιατί δεν γνώριζε τις προθέσεις του.

Η ίδια δήλωσε ότι το πρόβλημα των αστέγων στην πόλη έχει πάρει τρομακτικές διαστάσεις και πρέπει η πολιτεία να αναλάβει δράση.

«Υπάρχουν πολλοί άστεγοι που ζουν δίπλα μας και που δημιουργούν προβλήματα, αρκετοί από τους οποίους αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα και η πολιτεία θα έπρεπε να φροντίσει για αυτούς».







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.