Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Αστυνομικοί δούλευαν ως σωματοφύλακες του Εμίρη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στην υπηρεσία πλούσιου Άραβα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, που πραγματοποιούσε τις θερινές του διακοπές στη Ρόδο, βρίσκονταν δύο εν ενεργεία αστυνομικοί, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Έθνος. Ο 37χρονος αρχιφύλακας, που ανήκε στη φρουρά γυναίκας βουλευτή Δωδεκανήσου, η οποία πρόσφατα ανεξαρτητοποιήθηκε, και ο 35χρονος ανθυπαστυνόμος της Αστυνομικής Διεύθυνσης του νησιού συνελήφθησαν από τους «αδιάφθορους» της ΕΛΑΣ επειδή προσέφεραν παράνομα υπηρεσίες σεκιούριτι σε μεγιστάνα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Οι δύο αστυνομικοί, που αρνούνται κάθε επαγγελματική σχέση με τον εμίρη, ισχυριζόμενοι ότι ήταν απλώς φίλοι του, τέθηκαν σε διαθεσιμότητα με απόφαση του αρχηγείου της ΕΛΑΣ. Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για παράβαση καθήκοντος και παραβίαση των διατάξεων σχετικά με τις ιδιωτικές επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, ενώ διατάχθηκε και ΕΔΕ.

Στα γραφεία της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων έφτασε πριν από λίγο καιρό καταγγελία ότι οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί εμφανίζονταν πολύ συχνά στο πλευρό του ζάπλουτου Άραβα που εδώ και δύο μήνες παραθέριζε στο νησί των Ιπποτών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.