Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

«Παππούς» με κοστούμι… εξόντωσε τρεις ληστές

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το έλεγε η καρδιά του - Δείτε το βίντεο.

Ήταν ντυμένος για δείπνο, με το μαύρο κοστούμι του και παρ' όλη την επίσημη αμφίεση δεν έχασε την ευελιξία του. Ο λόγος για έναν 59χρονο στη Βρετανία ο οποίος τα έβαλε με τρεις ληστές και τους έδιωξε κακήν κακώς.

Ο επιχειρηματίας Άντριου Άνταμσον είχε γυρίσει από μια εκδήλωση και μαζί με την σύζυγο του, Λιζ πήγαν να μπουν στο σπίτι τους. Η γυναίκα μπήκε και βγήκε τρέχοντας και εκεί επενέβη ο σύζυγος. Ο Άνταμσον –που έχει τέσσερα εγγόνια- είδε τρεις μασκοφόρους να βρίσκονται στο σπίτι του και ανέλαβε δράση αμέσως.

Άρπαξε τον ένα και τον πέταξε έξω και ακολούθησε το ίδιο με τους άλλους δύο, την ώρα που ο ένας εξ αυτών τον χτυπούσε με ένα ξύλο. Παρόλα αυτά, ο «παππούς» έδειξε ότι το έλεγε η καρδούλα του. Τους ανταπέδωσε χτυπήματα και έριξε πολύ ξύλο για να καταφέρει να τους διώξει, με τους ληστές να έχουν μείνει άναυδοι. Προφανώς και δεν περίμεναν την αντίδραση του 59χρονου. Μάλιστα, τους κυνήγησε και μέχρι το δρόμο, καθώς κατάφεραν να του πάρουν κάποια αντικείμενα από τον χαρτοφύλακα του.

«Έκανα ότι θα έκανε κάθε καλός σύζυγος. Έπρεπε να προστατέψω τη γυναίκα μου και το σπίτι μου. δεν υπήρχε περίπτωση να τους άφηνα έτσι», είπε ο Άνταμσον μετά, αφού τη γλίτωσε με επτά ράμματα στο κεφάλι, μετά τα χτυπήματα που δέχθηκε.

Πάντως, οι σκηνές –από την κάμερα που υπήρχε στο δρομάκι- είναι… απολαυστικές, ιδίως όσον αφορά στις αντιδράσεις των κλεφτών, οι οποίοι και «τις έφαγαν» και έφυγαν με μια πολύ μικρή λεία. Δείτε το βίντεο…












Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.