Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Lightning connector με αναστρέψιμο usb

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Φήμες θέλουν την εμφάνιση νέου καλωδίου της Apple με υποστήριξη ήχου υψηλής πιστότητας.

Φωτογραφίες και φήμες έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο για ένα νέο καλώδιο lightning USB με αναστρέψιμο βύσμα.



Τώρα, ο γνωστός για διαρροές σε ό,τι έχει να κάνει με το iOS, Sonny Dickson, δημοσίευσε βίντεο δείχνοντας στην πράξη ένα λειτουργικό lightning usb καλώδιο με αναστρέψιμο βύσμα που δουλεύει και από τις 2 πλευρές.

Λογικά η Apple, θα μπορούσε να εμφανίσει το νέο καλώδιο με την παρουσίαση των νέων iOS συσκευών αυτό το φθινόπωρο ξεκινώντας μάλιστα από το iPhone 6. Αν και για την ώρα δεν έχουμε άλλες πληροφορίες για έξτρα χαρακτηριστικά, παλαιότερες φήμες έκαναν λόγο και για υποστήριξη ήχου υψηλής πιστότητας με την έλευση του νέου lightning καλωδίου.

Πριν από περίπου ένα μήνα, είδε το φως της δημοσιότητας έγγραφο που αναφερόταν σε πατέντα της Apple, για αναστρέψιμο βύσμα USB.

Όμως μένει ακόμα να δούμε την πορεία του κι αν θα προκύψουν επιπλοκές στη χρησιμοποίησή του από την Apple, γιατί ήδη η UltraTek έχει πατεντάρει, κατασκευάσει και πωλεί μέσω μεγάλων retailers αναστρέψιμα usb καλώδια.

Δείτε το βίντεο...




Πηγή: http://blog.appleworldhellas.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.