Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Εκτός τελικού η ελληνική ομάδα στο 4x100μ.

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ατομικό ρεκόρ ο Βαζαίος στο ατομικό.

Η εθνική ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ100μ μικτή ατομική ανδρών, δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του αγωνίσματος, που θα κλείσει και το πρόγραμμα των αγώνων της κολύμβησης στο 32ο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου, που ολοκληρώνεται το απόγευμα στο Βερολίνο. Οι Ανδρέας Βαζαίος, Γιάννης Καρπουζλής, Στέφανος Δημητριάδης και Χρήστος Κατραντζής, όπως αγωνίστηκαν κατά σειρά, με χρόνο 3:41.57 τερμάτισαν στην 9η θέση της β’ προκριματικής σειράς και στη 13η σε σύνολο 18 ομάδων.

Ο Βαζαίος στο ύπτιο σημείωσε ατομικό ρεκόρ 56.68, ο Καρπουλής κάλυψε το δικό του 100άρι στο πρόσθιο σε 1:01.98, ο Στέφανος Δημητριάδης στην πεταλούδα χρονομετρήθηκε σε 53.82 και τέλος ο Χρήστος Κατραντζής στα ελεύθερο σε 49.09

«Θεωρώ ότι ο χρόνος μας δεν ήταν αυτός που θέλαμε, αλλά όλοι δώσαμε το εκατό τοις εκατό, είναι η τελευταία ημέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Πήραμε τη 13η θέση, σίγουρα ένας τελικός θα μετρούσε πάρα πολύ, αλλά κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε» είπε ο Στέφανος Δημητριάδης.

«Όλα τα παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ σε αυτό το πρωτάθλημα, υπήρξαν καλές εμφανίσεις, έχουμε έναν ακόμα τελικό σήμερα με τον Κρίστιαν Γκολομέεβ» συμπλήρωσε ο Γιάννης Καρπουζλής

«Ήταν μια αξιοπρεπής εμφάνιση, αλλά μέχρι εκεί. Σίγουρα μπορούσαμε και καλύτερα, κοιτάμε το μέλλον» τόνισε ο Χρήστος Κατραντζής.

Τέλος, ο Ανδρέας Βαζαίος δήλωσε: «Σίγουρα θα μπορούσε να υπάρξει και καλύτερη σύνθεση με αυτή τη σκυτάλη. Εγώ ήμουν μετά από τον αγώνα μου στα 400μ μικτή, ήμουν πολύ κουρασμένος, προσπάθησα όσο μπορούσα, έκανα κι εκεί ατομικό ρεκόρ, αλλά σίγουρα όταν έχεις στο ύπτιο τον Απόστολο Χρήστου, που με βάση τους χρόνους θα μπορούσε να είναι σε τελικό εδώ, τότε αυτόματα θα υπήρχε βελτίωση στην ομάδα.

Τον καλύτερο χρόνο στον προκριματικό σημείωσε η Γαλλία με 3:34.65, ενώ η Ολλανδία με 3:39.20 ήταν αυτή που προκρίθηκε 8η.

Ατομικό ρεκόρ ο Βαζαίος στα 400μ. μικτή ατομική

Μισή ώρα νωρίτερα από τη σκυταλοδρομία, ο Ανδρέας Βαζαίος είχε αγωνιστεί στα 400μ. μικτή ατομική, με τον 20χρονο κολυμβητή να νικά στην 1η προκριματική σειρά με ατομικό ρεκόρ 4:25.26 και να κατατάσσεται στη 19η θέση στο αγώνισμα. Ταχύτερος στον προκριματικό ήταν ο Ούγγρος Νταβίντ Βεράζτο με 4:16.78, ενώ το 8ο και τελευταίο εισιτήριο για τον τελικό πήρε ο Σλοβάκος Ρίτσαρντ Νάγκι με 4:19.27.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.