Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

“Τι σκεφτόσουν;” ρωτάει την έγκυο μαμά του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Αυτό είναι εξωφρενικό» λέει μην πιστεύοντας στα αυτιά του ο μικρός Trey όταν η μητέρα του του ανακοίνωσε ότι θα αποκτήσει κι άλλο αδελφάκι.

Η ξεκαρδιστική αντίδραση του Trey κάνει τον γύρο του διαδικτύου καθώς δεν μοιάζει καθόλου με τις συνηθισμένες των παιδιών της ηλικίας του.

Συνήθως τα παιδιά θέλουν να αποκτήσουν αδέλφια και δεν κρύβουν τη χαρά και τη συγκίνησή τους όταν μαθαίνουν τα ευχάριστα νέα. Όχι όμως και ο Trey που δεν κρύβει την αγανάκτησή του για την απόφαση της μητέρας του: «Τι σκεφτόσουν;» τη ρωτάει μόλις ακούει τα νέα. Στη συνέχεια προσπαθεί να εξηγήσει στη μητέρα του γιατί δεν θέλει ένα ακόμα αδελφάκι. «Γιατί θέλεις κι άλλο ένα παιδί, έχεις ήδη δύο» λέει στη μητέρα του. Γιατί θέλεις να κάνεις ένα ακόμα μωρό και να αντικαταστήσεις ένα από τα παιδιά σου; Αυτό παραπάει». Η μητέρα του προσπαθεί να του εξηγήσει ότι δεν θα αντικαταστήσει κανέναν αλλά ο μικρός δεν πείθεται.

«Απλώς θα αποκτήσεις ένα αδελφό ή μία αδελφή ακόμα και θα μας βοηθάς να το φροντίζουμε» του λέει για να λάβει την απάντηση: «Αυτό δεν βγάζει κανένα νόημα. Υποτίθεται ότι έχεις δύο παιδιά και θα τα αγαπάς για πάντα κι όχι ότι θα βάλεις ένα ακόμα μωρό ανάμεσά μας.»

Στη συνέχεια ρωτάει τη μητέρα του αν θα είναι αγόρι ή κορίτσι επειδή αν είναι αγόρι το κλάμα του θα είναι χειρότερο από της αδελφής του που είναι κορίτσι. Της εξηγεί ότι άκουσε στο σχολείο ένα αγόρι να κλαίει και έκλεινε τα αφτιά του με τα χέρια του για να μην το ακούει.

Κουρασμένη από τη συνομιλία η μητέρα του λέει: «Εντάξει Trey, δεν ξέρω τι να σου πω για το κλάμα, μάλλον θα πρέπει να το συνηθίσεις. Εντάξει;» για να πάρει την απάντηση: «Εντάξει αλλά αγόρασέ μου ωτοασπίδες, εντάξει;»

Από χθες που ανέβηκε το βίντεο έχουν καταγραφεί ήδη 38.000 επισκέψεις.

Δείτε το βίντεο




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.