Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Τραγικός θάνατος για καμηλοπάρδαλη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τραγικό θάνατο βρήκε μία καμηλοπάρδαλη στη Νότια Αφρική κατά τη διάρκεια της μεταφοράς της σε ένα πάρκο, περίπου 160 χιλιόμετρα έξω από το Γιοχάνεσμπουργκ.

Η άτυχη καμηλοπάρδαλη, μαζί με μία ακόμα, μεταφέρονταν από ένα φορτηγό, όταν χτύπησε το κεφάλι της στη γέφυρα, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες και μετέδωσε το BBC και η Huffington Post.

Ο οδηγός του φορτηγού δεν συνειδητοποίησε ότι το ύψος της γέφυρας είναι μικρό για να περάσει η καμηλοπάρδαλη, με αποτέλεσμα το άτυχο ζώο να βρει τραγικό θάνατο.

Εκπρόσωπος του εθνικού οργανισμού για την πρόληψη της βίας κατά των ζώων θέλησε να υποβαθμίσει το γεγονός και ανέφερε ότι η καμηλοπάρδαλη χτύπησε στο κεφάλι, αλλά τόνισε ότι θα χρειαστεί να γίνουν εξετάσεις για να ξεκαθαρίσει η αιτία θανάτου.

Το συγκεκριμένο περιστατικό, πάντως, προκάλεσε την οργή πολλών οργανώσεων, αλλά και κατοίκων της περιοχής.

Ο Thinus Botha ανέφερε ότι οδηγούσε πίσω από το φορτηγό όταν έγινε η σύγκρουση και έγραψε στο twitter ότι είδε πολύ αίμα.

Πολλοί αυτόπτες μάρτυρες φωτογράφησαν το φορτηγό λίγο πριν πλησιάσει στη γέφυρα και είναι χαρακτηριστικά τα όσα περιέγραψε ο Pabi Moloi, ο οποίος εργάζεται ως ραδιοφωνικός παραγωγός στη Νότια Αφρική.

«Καθώς τις φωτογράφιζα το φορτηγό πήγε κάτω από τη γέφυρα και ακούστηκε ένας πάρα πολύ δυνατός θόρυβος. Ο ξάδερφος μου που οδηγούσε το αυτοκίνητο με ρώτησε αν κάποιος πυροβολούσε… Ήταν τόσο δυνατός ο θόρυβος. Αυτός τον θόρυβο και την εικόνα της καμηλοπάρδαλης είναι κάτι που δεν νομίζω ότι θα ξεχάσω…»








Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.