Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Ιωνικές Γιορτές 2014 στη Νέα Σμύρνη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το Πολιτιστικό Φεστιβάλ «Ιωνικές Γιορτές» του Δήμου Νέας Σμύρνης δίνει και φέτος, το καθιερωμένο του ετήσιο ραντεβού με τους πολίτες. Όπως κάθε Σεπτέμβρη, το Άλσος Νέας Σμύρνης μετατρέπεται σε μια κοιτίδα τεχνών και σε ένα τόπο συνάντησης δημιουργών και θεατών.

Στόχος του δήμου είναι να αντισταθούμε στη καλλιτεχνική αδράνεια και απομόνωση που προκαλούν οι δύσκολες οικονομικές συγκυρίες του σήμερα, αλλά και να συμβάλουμε στην περαιτέρω πολιτιστική ανάπτυξη της πόλης μας.

Οι διάφορες μορφές τέχνης και καλλιτεχνικής έκφρασης, με κοινό παρονομαστή τη ποιότητα και την υψηλή αισθητική, που συνθέτουν το φετινό πρόγραμμα φιλοδοξούν να αναβαθμίσουν και να αναδείξουν το θεσμό ως ένα από τα πιο πετυχημένα και σημαντικά φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού της Αττικής.

Αγαπημένοι καλλιτέχνες, οι μεγαλύτερες θεατρικές παραγωγές, ποιοτικές μουσικές παραστάσεις, αλλά και νέες μορφές των εικαστικών τεχνών, αποτελούν τα βασικά στοιχεία του φετινού προγράμματος, που φιλοδοξεί να ψυχαγωγήσει, αλλά και να επιμορφώσει τους επισκέπτες, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον τους.

Δείτε το πρόγραμμα:






Πηγή: http://www.markos.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.