Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Πρόγραμμα ψυχαγωγίας επιβατών με προβλήματα όρασης από την Emirates

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η πρώτη αεροπορική εταιρεία που παρουσιάζει την ακουστική περιγραφή ταινιών.

Η Emirates, ο παγκόσμιος σύνδεσμος ανθρώπων και προορισμών, συνεχίζει να θέτει τα πρότυπα στον κλάδο των αερομεταφορών και γίνεται η πρώτη αεροπορική εταιρεία που παρουσιάζει την ακουστική περιγραφή ταινιών στο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει, ice Digital Widescreen, για τους επιβάτες με προβλήματα όρασης.

Το σύστημα της Emirates ice (information, communication and entertainment) κέρδισε πρόσφατα το βραβείο «World's Best Airline Inflight Entertainment» στα παγκόσμια βραβεία Skytrax για 10η συνεχόμενη χρονιά.

Το σύστημα ice προσφέρει ακουστική περιγραφή σε 16 ταινίες της Walt Disney Studios Motion Pictures συμπεριλαμβανομένων των Frozen, Saving Mr. Banks, Cars 2, Monsters University , Marvel’s The Avengers, Toy Story 3 και των τεσσάρων ταινιών της σειράς Pirates of the Caribbean.

Η ακουστική περιγραφή ταινιών, που εμφανίζεται όλο και πιο συχνά στους κινηματογράφους και την τηλεόραση, είναι η αφήγηση που εξηγεί τη σκηνή κατά τη διάρκεια των κενών στο διάλογο, ενώ συνεχίζεται κανονικά η ροή της ταινίας.

Το 2007 η Emirates συνεργάστηκε με τη Walt Disney Studios Motion Pictures και παρουσίασε την τεχνολογία Closed Captions, διαμορφωμένη για επιβάτες με προβλήματα ακοής, για πρώτη φορά στο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει.
Πέρα από τους υπότιτλους, η τεχνολογία Closed Captions περιλαμβάνει επίσης αναφορές στα ηχητικά εφέ που χρησιμοποιούνται στην ταινία.

Από τον Αύγουστο το ice Digital Widescreen θα προσφέρει πάνω από 50 ταινίες με τεχνολογία Closed Captions.

"Δεν εστιάζουμε την προσοχή μας μόνο στο βάθος και την ποικιλία της ψυχαγωγίας εν πτήσει, αλλά και στο ενδιαφέρον. Είναι πολύ σημαντικό για μας να μπορούν οι πελάτες μας να απολαύσουν το σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει. Ήταν ένα κίνητρο για μας να εισάγουμε ταινίες που μπορούν να απολαμβάνουν και άτομα με προβλήματα ακοής. Η μεγαλύτερη μας ικανοποίηση προέρχεται από την παροχή μιας εξαιρετικής παροχής στον επιβάτη, και την οποία ελπίζουμε ότι ικανοποιούν οι συνεχείς μας καινοτομίες. Στο μέλλον θέλουμε να προσθέσουμε περισσότερο υλικό που θα περιλαμβάνει το πρόγραμμα ακουστικής περιγραφής ταινιών, έτσι ώστε οι πελάτες μας με προβλήματα όρασης να έχουν περισσότερες επιλογές όταν πετούν μαζί μας" δήλωσε ο Patrick Branellu, Vice President Corporate Communications Product, Publishing, Digital & Events της Emirates.

Το βραβευμένο ice Digital Widescreen προσφέρει μια ευρεία γκάμα επιλογών με πάνω από 1.800 κανάλια ψυχαγωγίας, συμπεριλαμβανομένων 400 ταινιών από όλο τον κόσμο, εκατοντάδες ώρες τηλεοπτικών προγραμμάτων και χιλιάδες ώρες μουσικής από σύγχρονη έως κλασσική.

Οι επιβάτες του νέου αεροσκάφους Α380 και του Boeing 777 θα είναι πλέον σε θέση να απολαύσουν το σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει σε μεγαλύτερες προσωπικές οθόνες με ανάλυση HD: 27-ιντσών στην Πρώτη Θέση, 20-ιντσών στη Διακεκριμένη Θέση και 12.1-ιντσών στην Οικονομική Θέση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.