Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Εταιρεία νοικιάζει άνδρες «σκλάβους»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ανοίγουν σαμπάνιες, ανάβουν τσιγάρα και κάνουν κάμψεις για 80 δολάρια την ώρα.

Κάθε γυναίκα αξίζει να έχει έναν προσωπικό βοηθό ή έστω ένα pool boy έστω και εάν είναι μόνο για μια μέρα. Αυτής της νοοτροπίας είναι οι Josephine Wai Lin και η Dala Khajah, που εργάζονται στο χώρο της διαφήμισης και ίδρυσαν την εταιρεία ManServants. Η εταιρεία νοικιάζει άνδρες που ικανοποιούν τα θέλω των γυναικών.



Κάνουν κάμψεις γυμνοί, καθαρίζουν την πισίνα, σφουγγαρίζουν, παίζουν μουσικά όργανα, σερβίρουν ποτά, ανάβουν τσιγάρα, τραβούν φωτογραφίες και τις ανεβάζουν στο Instagram και γενικά εκπληρώνουν κάθε επιθυμία της πελάτισσάς τους. Η υπηρεσία, πάντως, προσφέρεται και σε γκέι άνδρες.









Η αμοιβή τους για όλα αυτά; Τουλάχιστον 80 δολάρια την ώρα ή 300 δολάρια την ημέρα.

Οι δύο ιδρύτριες της εν λόγω εταιρίας εξήγησαν στο Bussiness Insider ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση για φάρσα αλλά για μια αληθινή επιχείρηση.

«Όσοι βλέπουν το προωθητικό βίντεό μας, πιστεύουν πως πρόκειται για παρωδία. Ακόμα και το όνομα της εταιρείας ακούγεται σαν ανέκδοτο. Αλλά δεν είναι», λέει η Khajah.





Στην αρχική σελίδα του ιστότοπου της εταιρίας υπάρχει η παρακάτω παράγραφος:

«Δεν είναι ένας στρίπερ που τρίβει το γυμνό του σώμα πάνω σου. Είναι ένας υπηρέτης, ένας κύριος που θα σε αντιμετωπίζει σαν μια βασίλισσα. Κάντε κράτηση για έναν, για μπάτσελορ πάρτι, για οποιαδήποτε συγκέντρωση, ή για προσωπικό σας φωτογράφο, μπάρμαν, σωματοφύλακα, μπάτλερ, όλα σε ένα».






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.