Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Λύση πακέτο για τα ειδικά μισθολόγια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συνολικά και άμεσα θα αντιμετωπισθούν από την κυβέρνηση οι δικαστικές αποφάσεις που αφορούν σε «επανορθώσεις» στα ειδικά μισθολόγια.

Αυτό δήλωσε υψηλόβαθμος παράγοντας του ΥΠΟΙΚ, μετά και από τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας για το επίδομα βιβλιοθήκης των πανεπιστημιακών και των γιατρών του ΕΣΥ, καθώς και για το επίδομα υπηρεσίας αλλοδαπής που χορηγείται στους αποσπώμενους στη Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία της Ε.Ε. δικαστικούς λειτουργούς.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο παράγοντα, που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο, «θα αναληφθεί, προφανώς εφέτος, κυβερνητική πρωτοβουλία για το σύνολο των αποφάσεων, καθώς άπτονται της εισοδηματικής πολιτικής».

Οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν σε συνεργασία με την τρόικα, στο πλαίσιο εκτέλεσης του φετινού προϋπολογισμού, αλλά και των διαπραγματεύσεων για τον προϋπολογισμό 2015 και το νέο Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο, οι οποίες θα διεξαχθούν το φθινόπωρο.

Σημειώνεται ότι το ΣτΕ έκρινε αντισυνταγματικό τον νόμο 3052/2002, που προβλέπει τη φορολόγηση της αποζημίωσης για δημιουργία και ενημέρωση βιβλιοθήκης και την κάλυψη δαπανών για συμμετοχή σε σεμινάρια και συνέδρια για τους πανεπιστημιακούς και τους γιατρούς του ΕΣΥ.

Σε συνδυασμό δε με τις αποφάσεις για τους δικαστικούς και τους ένστολους, υπάρχουν πληροφορίες ότι το νέο δημοσιονομικό κενό που δημιουργείται ενδέχεται να υπερβαίνει το 1 δισ. ευρώ.


Πηγή: http://www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.