Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Ντύθηκε νύφη για χάρη του ετοιμοθάνατου γιου της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο δίχρονος γιος της υποφέρει από προβλήματα υγείας και του έχουν δώσει 6 μήνες ζωής.

Συγκινεί η ιστορία της 19χρονης Carla Marshall από το Wolverhampton, η οποία μόλις έμαθε ότι ο γιος της έχει μόνο άλλους έξι μήνες ζωής αποφάσισε να κάνει έναν ψεύτικο γάμο ώστε ο εκείνος να είναι μαζί της στην εκκλησία.

Ο δίχρονος D'Shawn, αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας, μεταξύ των οποίων και μία βαριάς μορφής επιληψία. Δεν μπορεί να περπατήσει, να μιλήσει, να φάει να στηρίξει το κεφάλι του αλλά ούτε και να δει πολύ καλά.

Έτσι η μητέρα του αποφάσισε να κάνει έναν εικονικό με τον 22χρονο αγαπημένο της Kyle Matthews με τον οποίο είναι μαζί μόλις ένα μήνα.

«Ξέρω πως αυτό που έγινε δεν ήταν αληθινό όμως ήθελα να βιώσει κάτι όμορφο λίγο πριν πεθάνει. Το πιο συγκινητικό από όλα ήταν η στιγμή που πήρα το γιο μου αγκαλιά και χορέψαμε. Αν και δεν έχει πολύ καλή επικοινωνία με το περιβάλλον, ξέρω πως πραγματικά χάρηκε και το ευχαριστήθηκε» εξομολογείται η 19χρονη μητέρα στη Dailymail.

Και συνεχίζει: «Ο μικρός κοιμόταν σε όλη τα διαδρομή μέχρι την εκκλησία και ξύπνησε όταν έμπαινα στην εκκλησία. Γελούσε καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής. Δύο μέρες μετά το γάμο, μου είπε για πρώτη φοράς ότι με αγαπάει».








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.