Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

"Το νερό είναι κατακόκκινο και μαύρο"

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αρκετά έντονα είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της τοπικής κοινότητας Ξυλοκέρας της δημοτικής ενότητας Ιάρδανου στον Πύργο Ηλείας, λόγω της έλλειψης νερού, αλλά και της ακαταλληλότητας του ύδατος προς πόση, καθώς το τελευταίο διάστημα, όπως καταγγέλουν κάτοικοι στο patrisnews.com, το νερό βγαίνει στις βρύσες τους γεμάτο λάσπη.

Οι κάτοικοι της Ξυλοκέρας, κυρίως όσοι διαμένουν προς τα χαμηλά σημεία του χωριού, διαμαρτύρονται για την ακαταλληλότητα του νερού, που όπως τονίζουν, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί πουθενά, ενώ σε πολλές περιπτώσεις δεν έχουν νερό – ιδίως τώρα το καλοκαίρι – για τις προσωπικές τους ανάγκες και την υγιεινή των νοικοκυριών τους.



Επίσης, εκείνο που χειροτερεύει την όλη κατάσταση, είναι πως οι κάτοικοι παρά το γεγονός πως συνεχίζουν να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους στη ΔΕΥΑΠ, μαζί με το τέλος Ερυμάνθου, είναι αναγκασμένοι να αγοράζουν μπουκάλια εμφιαλωμένο νερό για να το χρησιμοποιούν προς πόση αλλά και για τις υπόλοιπες ανάγκες τους.

«Το νερό είναι κατακόκκινο και μαύρο και μπορούμε να το χρησιμοποιούμε μόνο για τις τουαλέτες μας. Είναι τεράστιο το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε και κανείς δεν ενδιαφέρεται. Ο δήμος μας έχει ξεχάσει», αναφέρουν αγανακτισμένοι κάτοικοι της Ξυλοκέρας, που τονίζουν πως το πρόβλημα αυτό υφίσταται εδώ και μια δεκαετία.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.