Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Στη φυλακή 25χρονος που προσπάθησε να αποπλανήσει ανήλικες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι δύο 13χρονες τον κατήγγειλαν και έτσι ο νεαρός συνελήφθη.

Ποινή κάθειρξης τριών ετών και έξι μηνών χωρίς αναστολή επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αλεξανδρούπολης σε έναν 25χρονο Πακιστανό, ο οποίος προσπάθησε να ασελγήσει σε δύο ανήλικα κορίτσια στην περιοχή.

Ο 25χρονος είχε συλληφθεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου και είχε παραπεμφθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο νεαρός επιτέθηκε σε δύο 13χρονα κορίτσια το βράδυ της περασμένης Πέμπτης επιχειρώντας να ασελγήσει σε βάρος τους.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, οι δύο 13χρονες κατάφεραν να ξεφύγουν και να ενημερώσουν για το συμβάν τους γονείς τους οι οποίοι με τη σειρά τους κατήγγειλαν το περιστατικό στις Αρχές.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 25χρονου με του άνδρες του Λιμενικού, βασισμένοι στην περιγραφή των ανηλίκων που είχαν στη διάθεσή τους, να εντοπίζουν τον Πακιστανό στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και να τον προσαγάγουν. Οι ανήλικες κλήθηκαν για την αναγνώριση του δράστη με τον τελευταίο να οδηγείται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ο οποίος του άσκησε δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και παραπέμφθηκε σε δίκη.


Πηγή: http://www.thrakitoday.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.