Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Λοβέρδος: Δεν θα καταργήσω την αξιολόγηση

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Δεν πρόκειται να καταργήσω την αξιολόγηση» δήλωσε ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος.

«Η αξιολόγηση είναι πολιτική νομοθετημένη, είναι τρέχουσα, διευρύνεται σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης από το Σεπτέμβριο. Αξιολογούνται τα στελέχη της εκπαίδευσης και μετά πάμε στους καθηγητές και τους δασκάλους» σημείωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Υπάρχει καταγγελία από την ΟΛΜΕ ενός κακού συστήματος, χωρίς αντιπρόταση. ‘Κατάργησέ το και να κάνουμε συζήτηση’ μού είπαν. Δεν θα το κάνω» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είναι διαδικασία που θα προχωρήσει. Πολλοί εκπαιδευτικοί επιδιώκουν την αξιολόγησή τους και την εφαρμογή του νόμου» εξήγησε ο υπουργός.

Ως προς τις διαθεσιμότητες, τόνισε ότι η απόφαση ήταν ενέργεια του πρωθυπουργού και του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης και δεν μπορεί να την καθυστερήσει.

Για τις καταλήψεις στο Πολυτεχνείο ο κ. Λοβέρδος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι "όλα τα διοικητικά ιδρύματα πρέπει να κλείνουν μόνο σε πόλεμο δεν έχει κανείς δικαίωμα να κάνει κάτι τέτοιο», ωστόσο διευκρίνισε ότι δεν θα λάβει αστυνομικά μέτρα, καθώς «δεν θέλω να γενικεύσω την ένταση. Καταδικάζω ότι κάποιοι κλείνουν τα ιδρύματα», σημείωσε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.