Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Γκάτζετ μόνο για γυναίκες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η τελευταία λέξη της «φορετής» τεχνολογίας δεν μοιάζει καθόλου με τεχνολογικό γκάτζετ. Πρόκειται για το Ringly, ένα επίχρυσο δαχτυλίδι 18 καρατίων που ενώνεται με το smartphone και ενημερώνει διακριτικά τον χρήστη όταν λαμβάνει κλήση ή μήνυμα.

Η ιδέα είναι να ενσωματωθεί η τεχνολογία στα καθημερινά αξεσουάρ των γυναικών, έτσι ώστε να μην χάνουν κλήσεις ακόμα κι όταν δεν έχουν τσέπες ή τσάντα.

Μιλώντας στο Business Insider, η συνδημιουργός του Ringly, Κριστίνα Μερκάντο, εξηγεί την ιδέα της: «Αφορμή στάθηκε η απογοήτευσή μου όταν έχανα κλήσεις και μηνύματα επειδή ξέχναγα το κινητό στην τσάντα. Όπως αποδείχθηκε, πολλές γυναίκες έχουν ένα παρόμοιο πρόβλημα».

Το Ringly διατίθεται σε τέσσερις διαφορετικές πέτρες που ανάβουν όταν ενεργοποιείται. Μόλις συνδέσετε το δαχτυλίδι στο smartphone σας μέσω της εφαρμογής Ringly – διαθέσιμη για iOS και Android – μπορείτε να προσαρμόσετε τον τρόπο που θέλετε να ειδοποιηθείτε. Επιλέγετε τα μοτίβα δόνησης και φωτός καθώς και από ποιες εφαρμογές θέλετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις.

Μπορείτε να προσαρμόσετε επίσης τις ειδοποιήσεις για συγκεκριμένους ανθρώπους – αν θέλετε, για παράδειγμα, να ειδοποιείστε μόνο όταν σας καλεί κάποιος σημαντικός, μπορείτε να το ρυθμίσετε, ενώ για να φορτίσετε το δαχτυλίδι, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το βάλετε στο κουτί του.

Το Ringly κοστίζει 145 δολάρια για προπαραγγελία, ενώ η τιμή αναμένεται να φτάσει τα 195 δολάρια όταν βγει στην αγορά το φθινόπωρο.

Δείτε το βίντεο




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.