Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Ο πόνος στην πλάτη ήταν τελικά… ωδίνες τοκετού!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πήγε στο νοσοκομείο και έκπληκτη γέννησε- Δείτε τις φωτογραφίες.

Η 20χρονη Sophie Aldridge ξύπνησε μια μέρα του περασμένου Νοεμβρίου στη μέση της νύχτας με έντονους πόνους στην πλάτη, τους οποίους απέδωσε στην περίοδό της. Η κατάστασή της ωστόσο χειροτέρεψε την επόμενη ημέρα και η μητέρα της την πήγε στο νοσοκομείο. Εκεί, της δόθηκαν ηρεμιστικά, της έγινε μια παυσίπονη ένεση και οι γιατροί την έστειλαν και πάλι σπίτι της.

Ο πόνος όμως έγινε ύστερα από λίγο αβάσταχτος και πλέον η μητέρα της κάλεσε ασθενοφόρο για τη μεταφορά της 20χρονης ξανά στο νοσοκομείο. Ύστερα από εξετάσεις οι γιατροί έριξαν τη «βόμβα»: ο πόνος στην πλάτη οφειλόταν στις ωδίνες του τοκετού, η 20χρονη είχε ήδη μπει στη διαδικασία! Μισή ώρα αργότερα ο μικρός Thomas αντίκριζε για πρώτη φορά τον κόσμο.

Η Sophie από το Kent δεν είχε ιδέα πως κυοφορούσε. Δεν είχε πάρει ούτε ένα κιλό, παρέμενε λεπτή, φορούσε τα κανονικά της ρούχα και όλο το διάστημα της εγκυμοσύνης της δεν σταμάτησε τα πάρτι με τους φίλους της- και την κατανάλωση αλκοόλ.

«Το ξέρω πως ακούγεται χαζό αλλά πραγματικά δεν είχα ιδέα πως ήμουν έγκυος, δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Καμία ναυτία, είχα κανονικά περίοδο όλους τους μήνες της εγκυμοσύνης, δεν πήρα καθόλου βάρος, δεν είχα κοιλιά», λέει η 20χρονη στη Daily Mail.

Η οικογένεια και οι φίλοι της δεν μπορούσαν να το πιστέψουν όταν γύρισε σπίτι με τον γιο της στην αγκαλιά.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη εν τέλει, δεν θα άλλαζα τον Thomas για τίποτα στον κόσμο. Τον αποκαλώ ‘το μικρό μου θαύμα’», καταλήγει.

Δείτε τις φωτογραφίες

Η Aldridge με τον γιο της









Η Aldridge έγκυος οκτώ μηνών (αριστερά) και επτά μηνών (δεξιά)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.