Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Νταντά χτυπούσε το 2χρονο αγόρι που φρόντιζε

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κρυφή κάμερα αποκάλυψε τη συμπεριφορά της - Δείτε το βίντεο.

Η αλλαγή στη συμπεριφορά του 2χρονου γιου τους δεν πέρασε απαρατήρητη για ένα ζευγάρι νεαρών γονέων στη Ρωσία. Ο μικρός Vladislav έδειχνε απόμακρος και φοβισμένος και οι γονείς του αποφάσισαν να τοποθετήσουν κρυφή κάμερα στο σπίτι για να βρουν την αιτία της μεταστροφής του αυτής.

Η κάμερα αποκάλυψε την άσχημη συμπεριφορά που επιφύλασσε η νταντά στον 2χρονο, τον οποίο καταγράφηκε να χτυπά και να κλειδώνει στο δωμάτιο.

Η 32χρονη μητέρα Julia Gotz παρακολούθησε σοκαρισμένη τη νταντά, την 45χρονη Galina Sicheva να χτυπά επανειλημμένως το γιο της, αν του φωνάζει επειδή έκλαιγε και να τον κλειδώνει στο δωμάτιό του για τιμωρία.

Η Gotz κατήγγειλε την Sicheva στην Αστυνομία και η νταντά υποστήριξε πως χτύπησε το αγόρι επειδή είχε πολύ… στρες και επειδή ήθελε να είναι σίγουρη πως θα μεγαλώσει σωστά. «Αγαπώ αυτόν τον μικρό σαν να είναι γιος μου», είπε, σύμφωνα με τη Daily Mail.

«Η γυναίκα στο βίντεο ήταν ένας άλλος άνθρωπος σε σχέση με την εικόνα που παρουσίαζε όταν ήμαστε παρόντες», τόνισε η 32χρονη.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο














Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.