Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Μισό εκατομμύριο δολάρια για την παρθενιά της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η 28χρονη έχει βγάλει σε δημοπρασία την αγνότητά της.

Μεγάλες προσφορές, με τη μεγαλύτερη να φτάνει τα 550.000 δολάρια, έχει δεχθεί η 28χρονη φοιτήτρια ιατρικής Elizabeth Raine, η οποία έχει βγάλει σε δημοπρασία την πρώτη της σεξουαλική επαφή, χωρίς μάλιστα αρχικά να έχει αποκαλύψει το πρόσωπό της.

Η δημοπρασία άρχισε στις 31 Μαρτίου και ολοκληρώνεται στις 7 Μαΐου. Καθώς ο χρόνος μετρά αντίστροφα, η 28χρονη αποκάλυψε και το πρόσωπό της σε μία προσπάθεια να προσελκύσει ακόμα μεγαλύτερα «χτυπήματα».

Η Raine υποστηρίζει πως παρότι προφανώς βγάζει σε δημοπρασία την παρθενιά της για να συγκεντρώσει χρήματα, τη γοητεύει επίσης η αίσθηση της περιπέτειας, ο ερωτισμός, το σκάνδαλο και η πρόκληση σχετικά με την αγνότητα.
Στον ένα χρόνο που σχεδίαζε την δημοπρασία, όπως είπε, έμαθε πολλά για την πορνεία και την αγνότητα.



Μιλώντας στη Huffington Post, αποκάλυψε πως πέρασε μεγάλο μέρος της παιδικής της ηλικίας στη Σαουδική Αραβία λόγω της δουλειάς του μπαμπά της ενώ είχε χάσει τη μητέρα της από την ηλικία των 10 ετών.

Όπως είπε, παραμένει αγνή επειδή το σεξ και οι σχέσεις έρχονταν δεύτερα σε σχέση με το διάβασμά της και άλλες δεσμεύσεις. «Είμαι πολυάσχολη και εκλεκτική και οι άνδρες δεν ήταν ποτέ προτεραιότητα», τόνισε.

Η Raine υποστηρίζει πως έχει bachelor's στη βιολογία και πως αυτή την εποχή ολοκληρώνει ένα πρόγραμμα MD/PhD, ανησυχεί ωστόσο μήπως η αποκάλυψη της ταυτότητάς της την οδηγήσει στην έξοδο από το πανεπιστήμιο όπου φοιτά.



Σε ό,τι αφορά την πρώτη της σεξουαλική επαφή με τον άνδρα που θα δώσει τα περισσότερα λεφτά, νιώθε σίγουρη πως μπορεί να «εκτελέσει και να ελέγξει» αυτή τη «συναλλαγή», η οποία θα γίνει στην Αυστραλία όπου η «χαλαρή» νομοθεσία το επιτρέπει. Ο άνδρας που θα κερδίσει τη δημοπρασία θα πρέπει να μην πάσχει από ΣΜΝ και να είναι πρόθυμος να πάρει προφυλάξεις. Θα πρέπει επίσης να μην έχει πιει αλκοόλ ή να μην έχει κάνει χρήση ναρκωτικών και να μην επιχειρήσει στοματικό έρωτα ή βία.

Η 28χρονη έχει αποκλείσει τη σεξουαλική επαφή με γυναίκα ενώ αναγνωρίζει πως ίσως ο άνδρας που θα αναδειχθεί από τη δημοπρασία να μην ευχαριστηθεί και τόσο πολύ το σεξ. «Θα κάνουμε ένα συμβόλαιο, ο νικητής μπορεί να μην μείνει πολύ ευχαριστημένος με το σεξ αλλά θα ξέρει τι πληρώνει», είπε.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.