Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Σε κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στο Αττικό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αποφάσισαν την αναστολή λειτουργίας των τακτικών εξωτερικών ιατρείων.

Την επ’ αόριστον αναστολή λειτουργίας των τακτικών εξωτερικών ιατρείων, του ακτινολογικού τμήματος και των υπόλοιπων εργαστηρίων, των τακτικών χειρουργείων και των τακτικών εισαγωγών στο Αττικό Νοσοκομείο, ξεκινούν από αύριο οι εργαζόμενοι.

Συγκεκριμένα, το Σωματείο εργαζόμενων με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης προκηρύσσει από αύριο, επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας 7π.μ. -9π.μ., συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας 9π.μ.-11π.μ. και στη συνέχεια συνελεύσεις.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι, «αιτία για όλα αυτά είναι η απαξιωτική, προκλητική, αυταρχική στάση της διοίκησης του νοσοκομείου και των πολιτικών προϊσταμένων τους, που διαλύουν νοσοκομεία και βγάζουν σε διαθεσιμότητα συναδέλφους οδηγούς και φύλακες, που όχι μόνο απαξιώνουν τη δουλειά μας, όχι μόνο ανέχονται το νοσοκομείο μας να βουλιάζει, από τα ράντζα, τις τραγικές ελλείψεις σε προσωπικό (9.500 οφειλόμενα ρεπό και Κανονικές Άδειες του 2013!), σε φάρμακα και υλικά, όχι μόνο μας κοροϊδεύουν και μας απειλούν καθημερινά αλλά και μας αφήνουν απλήρωτους πασχαλιάτικα (5 μήνες εφημερίες, νυχτερινά, αργίες, υπερωρίες και απογευματινά)».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.