Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Γεννητούρια μέσα σε περιπολικό!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Μαιευτήρας» ο... μπαμπάς.

Όταν έπιασαν τη γυναίκα του αστυνομικού Mario Ochoa, Ryan, οι πόνοι της γέννας, το ζευγάρι θεώρησε πως θα έχει λίγο χρόνο, τόσο όσο να προλάβει να φτάσει στο μαιευτήριο. Άλλωστε στο πρώτο τους παιδί ο τοκετός της Ryan διήρκεσε 30 ώρες.



Το δεύτερο παιδί, όμως, φαίνεται πως είχε… άλλο πρόγραμμα.

Την ώρα που πήγαιναν στο νοσοκομείο, στη Χαβάη, οι συσπάσεις γίνονταν όλο και πιο δυνατές. «Είπα στη Ryan, αν μπορείς να κρατηθείς, σχεδόν φτάσαμε. Ειδοποίησα τηλεφωνικά να έχουν έτοιμο ασθενοφόρο», περιγράφει ο ευτυχής πατέρας.

Σε απόσταση 15 χιλιομέτρων από την κλινική, το ζευγάρι συνειδητοποίησε πως το μωρό δεν μπορούσε να περιμένει άλλο. Ο αστυνομικός σταμάτησε το αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου, φόρεσε ένα ζευγάρι γάντια και λίγα λεπτά μετά κρατούσε στα χέρια του την μικρή Marcella Kahealani, που γεννήθηκε στο πίσω κάθισμα του περιπολικού του και \
ζύγιζε σχεδόν τέσσερα κιλά.

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα», δήλωσε, «ίσα που φόρεσα τα γάντια μου, η Ryan είπε ‘πρέπει να σπρώξω’ και αμέσως εμφανίστηκε το κεφάλι».

Ο Ochoa καθάρισε το πρόσωπο της κόρης του και κάλυψε την ίδια και τη Ryan με μια κουβέρτα μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.