Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Ηλικιωμένος αποπλάνησε ανήλικη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με χειροπέδες στα χέρια οδηγήθηκε την Παρασκευή ενώπιον του εισαγγελέα και ανακριτή ένας 74χρονος με την κατηγορία της αποπλάνησης ενός κοριτσιού, που καλά καλά δεν έχει συμπληρώσει το 13ο έτος της ηλικίας του.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη ανήμερα της 25ης Μαρτίου σε γειτονιά της Καλαμάτας. Ο 74χρονος ήταν γνωστός στη γειτονιά ότι έκανε από το σπίτι του άτυπες πωλήσεις κάποιων προϊόντων (κρασί, λαχανικά κ.λπ.). Το απόγευμα του Ευαγγελισμού, περίπου στις 7, οι γονείς ζήτησαν από το παιδί να πάει μέχρι το σπίτι του 74χρονου, προκειμένου να αγοράσει κρασί.

Το κοριτσάκι, 12,5 ετών, πήγε στο σπίτι του 74χρονου και όπως περιέγραψε στους γονείς της όταν ταραγμένο επέστρεψε, την ώρα που της έδινε το μπουκάλι με το κρασί, τη χάιδεψε στο στήθος και προσπάθησε να τη φιλήσει. Αυτό αντέδρασε και τρομαγμένο έφυγε.

Μάλιστα, δικαιολογημένα έξω φρενών από τα όσα άκουσε, ο πατέρας του παιδιού μέσα σε λίγη ώρα πήγε στο σπίτι του 74χρονου, τον οποίο γρονθοκόπησε, με αποτέλεσμα ο δράστης να καταλήξει με ελαφρά τραύματα στο νοσοκομείο.

Την άλλη ημέρα το πρωί η μητέρα του κοριτσιού κατήγγειλε το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας και αστυνομικοί τον συνέλαβαν λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.