Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Βίασε, βασάνισε και σκότωσε ένα 4χρονο κορίτσι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η υπόθεση είχε σοκάρει γιατρούς και ενόρκους.

Αντιμέτωπος με τη θανατική ποινή είναι πιθανό να βρεθεί ένας άνδρας από τη Βόρεια Καρολίνα, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για τον βιασμό, το βασανισμό και τη δολοφονία ενός 4χρονου κοριτσιού, κόρης της πρώην συντρόφου του.

Το δικαστήριο έκρινε τον Jonathan Douglas Richardson ένοχο για φόνο πρώτου βαθμού, απαγωγή πρώτου βαθμού, σεξουαλική κακοποίηση παιδιού και πρόκληση σωματικής βλάβης. Η άτυχη Teghan Skiba υπέκυψε στα τραύματά της τον Ιούλιο του 2010. 


Βίασε, βασάνισε και σκότωσε ένα 4χρονο κορίτσι

Σύμφωνα με την αστυνομία, η μητέρα της Teghan, Helen Roxana Reyes, άφησε την 4χρονη στη φροντίδα του Richardson κι έφυγε στο New Mexico για στρατιωτική εκπαίδευση.

Ο Richardson βασάνιζε με σαδιστικό τρόπο το κοριτσάκι, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, σε μία καλύβα πίσω από το σπίτι των παππούδων του, επί δέκα μέρες! Το βίντεο με εικόνες του κοριτσιού λίγο πριν πεθάνει σόκαρε το δικαστήριο, σύμφωνα με τη Huffington Post.

Η Teghan μεταφέρθηκε από τον ίδιο στο νοσοκομείο αναίσθητη και σχεδόν πεθαμένη στις 16 Ιουλίου του 2010. Οι γιατροί και οι νοσηλευτές δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν.

Το κεφάλι της ήταν πρησμένο, είχε χάσει περισσότερο από το μισό της αίμα, έφερε τραύματα, μώλωπες, σπασμένα κόκαλα και περισσότερες από 60… δαγκωματιές!

Πάλεψε για τη ζωή της επί τρεις ημέρες και τελικά υπέκυψε.

Οι συνήγοροι του Richardson υποστήριξαν πως είχε σοβαρό πρόβλημα διαχείρισης θυμού που τον έκανε να χάσει την υπομονή του και να κακοποιήσει το κορίτσι.

Η μητέρα της 4χρονης κατηγορήθηκε πως γνώριζε για την κακοποίηση πολύ πριν το παιδί φύγει από τη ζωή και δεν έκανε τίποτα για να τη σταματήσει αλλά αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση.

Η ίδια πάντως τα έβαλε με τον πρώην σύντροφό της. «Είμαι εδώ για την Teghan, για την κόρη μου, για να απονεμηθεί δικαιοσύνη για εκείνη, αυτός ο άνδρας σκότωσε το μωρό μου», είπε κλαίγοντας ενώπιον του δικαστηρίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.