Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Σε αποκριάτικους ρυθμούς ο δήμος Πειραιά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν από το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου.

Σε κλίμα εορταστικό μπαίνει από το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου ο δήμος Πειραιά με σειρά αποκριάτικων εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους.

Ειδικότερα, στην πλατεία Κανάρη στο Πασαλιμάνι, στις 11:00 θα γίνει ένας ξεχωριστός «Μουσικός Περίπατος» από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου, ενώ θα υπάρχουν και πολλά φουσκωτά παιχνίδια για τα παιδιά.

Επίσης, την 1η Μαρτίου στο πάρκο Δηλαβέρη στις 12:30, θα πραγματοποιηθεί συναυλία με το συγκρότημα «WhiteNoiz». Την επομένη, 2 Μαρτίου, στο πάρκο - πρώην στρατόπεδο Παπαδογιωργή- θα πραγματοποιηθεί συναυλία από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου.

Το παραδοσιακό πέταγμα του χαρταετού για μικρούς και μεγάλους, με λαγάνα, σαρακοστιανά και κρασί, θα γίνει την Καθαρά Δευτέρα, 3 Μαρτίου, στην πλαζ της Φρεαττύδας. Με σύνθημα του δήμου Πειραιά : «Καθαρά Δευτέρα-Καθαρός Πειραιάς, πετάμε το χαρταετό μας, δεν πετάμε τα σκουπίδια μας!», μικροί και μεγάλοι θα μπορέσουν να γιορτάσουν τα κούλουμα με παραδοσιακό γλέντι που θα ξεκινήσει στις 12:00 με μουσική συναυλία.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση κακοκαιρίας, οι εκδηλώσεις στις 22 Φεβρουαρίου και στις 3 Μαρτίου θα γίνουν στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Σινεάκ», δίπλα στο δημαρχείο (πεζόδρομος Καραϊσκου), και οι εκδηλώσεις στις 1 και 2 Μαρτίου, στον πολυχώρο πολιτισμού «Κ. Κωσταράκος» (Θήρας και Μαντινείας), στα Καμίνια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.