Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Αποστολή υλικού από το υπουργείο Ναυτιλίας στον δήμο Κεφαλληνίας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κανονικά η ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Αργοστολίου και Ληξουρίου.

Yλικό έκτακτης ανάγκης απέστειλε το υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου στον δήμο Κεφαλληνίας, με εντολή τού υπουργού Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και κατόπιν προφορικού αιτήματος του δημάρχου Κεφαλληνίας.

Όπως ανακοινώθηκε σχετικά, η αποστολή περιλαμβάνει, μία σκηνή οκτώ ατόμων, δέκα σκηνές πέντε έως έξι ατόμων, τριάντα υπνόσακους, τριάντα υποστρώματα, πενήντα κουβέρτες, δύο αλυσοπρίονα, καθώς και δύο θαμνοκοπτικά.

Η δαπάνη μεταφοράς όλου του υλικού, που παραχωρείται στο σεισμόπληκτο νησί, θα καλυφθεί από τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται εξάλλου, ότι η ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Αργοστολίου και Ληξουρίου, μέσω των επιβατηγών- οχηματαγωγών πλοίων ανοιχτού τύπου, διενεργείται κανονικά, καθώς χθες, εξειδικευμένο τεχνικό κλιμάκιο του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου που είχε μεταβεί στο νησί, διενεργώντας, σε συνεργασία με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κεφαλληνίας- Ιθάκης, πλήρη έλεγχο στις λιμενικές εγκαταστάσεις Ληξουρίου, διαπίστωσε, ότι το τμήμα του προβλήτα που εξυπηρετεί τη συγκεκριμένη σύνδεση είναι απόλυτα ασφαλές για την απρόσκοπτη μεταφορά επιβατών και οχημάτων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.