Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Πειραιά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω εργασιών επέκτασης της νέας γραμμής του Τραμ, θα πραγματοποιηθούν αύριο στον Πειραιά. Η Τροχαία καλεί τους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν την οδική σήμανση.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την Τροχαία θα γίνουν οι ακόλουθες ρυθμίσεις:

Κατάληψη της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας της οδού Γρ. Λαμπράκη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ομ. Σκυλίτση και Βασιλέως Γεωργίου Α΄, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πασαλιμάνι.

Κατάληψη της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας της οδού Βασιλέως Γεωργίου Α΄, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Γρ. Λαμπράκη και της Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως, ρεύμα κυκλοφορίας προς λιμάνι Πειραιά.

Κατάληψη της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Καραολή Δημητρίου και Τσαμαδού, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πλ. Καραμανλή.

Κατάληψη των δύο δεξιών λωρίδων κυκλοφορίας της Λ. Δημοκρατίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ακτή Μιαούλη και Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως, ρεύμα κυκλοφορίας προς Δημοτικό Θέατρο. Κατά την ανωτέρω διακοπή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται μέσω της οδού Εθν. Αντιστάσεως.

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Δημοκρατίας, στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου Βασ. Γεωργίου και Ακτή Μιαούλη (Ρολόι), με κατεύθυνση προς την οδό Ακτή Μιαούλη. Κατά την ανωτέρω διακοπή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται μέσω της οδού Μπουμπουλίνας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.